Super Magic

Alla inlägg den 16 januari 2014

Av Malin Sjöström - 16 januari 2014 18:59

Ännu en dag då vi har pulsat i snön i skogen, fan vad jobbigt det var! Värst måste det ha varit för Clara med tanke på att snön var högre än henne...

Under eftermiddagen var jag på terapi & direkt efter den så åkte jag hem till Evelina. Nu har jag precis kommit hem efter att ha myst med världens bästa Rally i typ 1,5 timmar.  Jag saknar min räv, men nu KANSKE jag kan se ett ljus längre fram, det återstår att se.

Imorrn blir det terapi på förmiddagen & vid kl. 16 åker jag & Java hem till Jonna där vi ska spendera kvällen. Hon ska blondera håret på mig, samt klippa topparna, så det ser jag fram emot.  

Java å andra sidan fortsätter att vara konstig, så idag ringde jag Solstaden & bokade in en genomkoll av hela henne hos specialisten Stefan Rosén. Han var ju den som hittade felet på Magic, det som alla andra veterinärer missade. Så jag känner ett stort förtroende för honom, finns det nåt fel så hittar han det (med andra ord, hittar han inget så finns det inget). Så på onsdag gott folk, då får jag svar på om det är nåt galet med henne eller om hon bara blivit väldigt konstig den senaste tiden.



Nu när hon fick kvällsmat så fick hon inte behålla nånting alls.  Så jag får vänta nån timme & sen ge henne lite i taget & se om det stannar kvar på insidan. Jag tycker så synd om henne när hon spyr, för hon ser så liten, ynklig & rädd ut då, som om hon tror att jag skulle skälla på henne, vilket jag ALDRIG skulle göra!! Hoppas bara att det är nåt tillfälligt, men det tror jag att det är (om inte annat så intalar mig det tills motsatsen är bevisad).

Presentation


Malin - innehavare av kenneln Super Magic, & ägare till bc'n Java & lundehunden Rally

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23
24
25 26
27 28 29 30 31
<<< Januari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards