Super Magic

Alla inlägg den 2 januari 2014

Av Malin Sjöström - 2 januari 2014 19:00

Vad gör man när man är hundlös? Jo, man ligger i sängen nästan ett dygn i sträck, äter "frukost" för att sedan förflytta sig till liggande ställning i soffan där man ser på en film.  Visst låter det ansträngande? Haha.

Har fått önskemål om att lägga upp fler videor här från träningspass & sånt, så det ska jag försöka göra, när jag har nån hund hemma att träna med & filma.  För 2 år sedan la jag upp en film här i bloggen när jag tränade röstkommandon med Java, & det var när hon precis hade lärt sig tricket "eller hur". Om man jämför den filmen med hur hon utför det tricket nu så, ja, vad ska man säga? Det var bättre förr!  Vill ni se den filmen så finns en länk här till höger som tar er till det inlägget.

Tänk, för 3 år sedan fick jag hem min lilla prinsessa, eller ja, då hade jag haft henne i 4 dagar. Hon var farligt söt redan då & jag ångrar inte en sekund att jag tog just henne! Men ska ärligheten fram så var det ju inte kärlek vid första ögonkastet, nope, det tog ett dygn innan det blev vi.  Valparna var 5 veckor när jag & Erik träffade dem för första gången, & såhär såg Java ut då:



Jag tror att hon höll sig ganska lugn den första veckan i sitt nya hem, sen kom hennes riktiga jag fram & sen dess har inget varit sig likt!  



Och ensamhetsträningen var brutal i början, jösses, jag trodde aldrig att jag skulle kunna få henne att vara lugn när hon är ensam, men tji det fick jag!  Nu är hon ju iofs på spaning efter allt ätbart som kan finnas när hon är ensam, men det är ingen stress i henne som det var förut. Kolla på filmen nedan så förstår ni vad jag menar.



Jag är så glad över att ha henne som MIN, ingen kan ta henne ifrån mig, det ska alltid vara vi två.  Äkta kärlek varar för evigt. Jag hoppas att hon nu kan få vara frisk framöver så att vi kan göra massa ROLIGA saker istället för att spendera alltför mycket pengar på djursjukhus, även om jag såklart inte tvekar på att göra det om det behövs. Stackarn har inte haft ett enda år som frisk, jag tror att hennes längsta uppehåll mellan olika sjukdomar har varit ett halvår. Usch, det har varit väldigt jobbigt för mig, men värst har det såklart varit för henne. Så låt oss hoppas att hon får vara frisk nu!

Presentation


Malin - innehavare av kenneln Super Magic, & ägare till bc'n Java & lundehunden Rally

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23
24
25 26
27 28 29 30 31
<<< Januari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards