Super Magic

Direktlänk till inlägg 28 september 2013

Dagens freestyletävling

Av Malin Sjöström - 28 september 2013 14:59

Tävlingen idag gick inte så jävla bra om jag uttrycker det så. Under hela tiden så small det från nån skjutbana (?) i närheten & Java som är så skotträdd blev väldigt låg & osäker. Vi fick aldrig nån information om att det skulle förekomma skott, för isf hade jag valt att inte åka dit. Men, men, det var bara att göra det bästa av situationen.

Under programmet så skällde hon MASSOR & det vet hon mycket väl är strängt förbjudet. Hon skäller av osäkerhet & bir jättelåg & ännu mer osäker när hon skäller. Så varför kan hon inte bara hålla käften?! Jag vet som sagt inte hur mycket skotten påverkade henne, det är det nog bara hon själv som vet. Men nej, jag är inte nöjd. Man måste få vara riktigt missnöjd emellanåt, för allt kan inte bara vara positivt & glatt.

Direkt efter tävlingen, eller ja, jag & Nathalie fick hämta priser, protokoll & cd-skivorna innan prisutdelningen, så åkte vi iväg till Solstadens Smådjursklinik där vi hade freestyleuppvisning. Java var inte alls lika osäker där, däremot var hon väldigt trött, men hon försökte verkligen. Och som alltid när man har uppvisning där så får man en gratis vaccination, lite tuggben & massa smakprover. Dessutom är alla väldigt trevliga & man känner sig uppskattad. Så nästa år kör vi där igen!

Nu med facit i hand så tror jag att skotten påverkade henne en hel del, eftersom det var sån stor skillnad på henne på tävlingen jämfört med på uppvisningen. Jag tror inte att det berodde på min nervositiet, för jag var ovanligt lugn på tävlingen, & ja, lite nervös på uppvisningen.

Hur det blir med freestyleplanerna framöver vet jag inte. Kanske åker vi till Köping om några veckor, eller också så väntar vi till våren med att starta härnäst. Jag måste fundera lite till på det.

Imorrn byter vi om till agilitykläderna & kör järnet! Alla som känner Java vet att agility är det bästa hon vet (det & att bada), så jag behöver aldrig oroa mig för att hon ska vara loj. Inte ens när hon var jättesjuk så drog hon ner på varken tempot eller motivationen.

Min fina svartvita prinsessa, även om vi inte alltid presterar bra så älskar jag henne över allt annat. Jag kan bli missnöjd, besviken, arg, ledsen osv på henne, men det går alltid över. Så låt mig att deppa lite efter den här tävlingen, för vi reser oss igen, även om det kanske tar några dagar.

Om en stund är det dags att hämta Rally som har umgåtts med Evelina & Shandi hela dagen, superbekvämt att ha henne där. Efter att vi har plockat upp henne så styr vi bilen till Råtorp & hem till farsan där vi blir bjudna på mat. Skönt, för efter en sån här dag så är man ganska trött. Resten av dagen blir lugn & sansad, vi kommer att vila oss i form inför morgondagen.  

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Malin Sjöström - 11 maj 2014 18:14


Nu har bloggandet flyttat till hemsidan helt & hållet. Så vill ni fortsätta följa oss så är det SuperMagic.se ni ska följa i fortsättningen!     ...

Av Malin Sjöström - 10 maj 2014 17:33


Igår var det en väldigt dålig dag, tuff, tung & mörk på alla sätt & vis, men jag tog mig levande igenom den. Eftersom jag inte mådde bra så tränade jag inget med hundarna, för jag ville inte riskera att tappa humöret & bli irriterad i träningen. Dem ...

Av Malin Sjöström - 8 maj 2014 18:40


Åter igen, tack för alla era kommentarer! Det är nyttigt att höra andras åsikter nu när jag själv inte är säker på hur jag ska gå vidare. Jag får svar från SLS (Lundehundssällskapet) imorrn eller under helgen, så vi får se vad dem har att säga. Rasen...

Av Malin Sjöström - 7 maj 2014 20:03


  Kommer jag nånsin att få uppfylla min dröm med att föda upp hundar? Först köpte jag Java, som min tilltänkta stamtik & vad hände med henne? Jo, hon blev sjuk & var tvungen att kastreras.  Sen köpte jag Rally & vad hände då? Jo, hon har fel på ...

Av Malin Sjöström - 6 maj 2014 18:20


Idag blev det inte alls som planerat.  Ingen Bira & ingen långis. Jäkla regn!! Visst, man kan ju faktiskt gå långisar även fast det regnar, men idag gjorde vi inte det. Jag hade ju sett fram emot en skön tur i solen liksom, men nope, inte idag.   ...

Presentation


Malin - innehavare av kenneln Super Magic, & ägare till bc'n Java & lundehunden Rally

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< September 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards