Super Magic

Alla inlägg den 27 september 2013

Av Malin Sjöström - 27 september 2013 20:47

Det här har varit en turbulent dag. Vi startade med en lååångpromenad på drygt 2,5 timmar i skogen, väldigt skönt. Hundarna var helt slut efteråt & ja, det var jag också!  Så det var skönt att komma hem & sätta sig i soffan.

Men där fick jag en chock! Jag skulle läsa igenom dem bloggar jag följer & då fick jag veta att fina Sally har tagit livet av sig.  Jag kände henne inte irl, men vi har haft en del kontakt över nätet & jag har följt hennes kamp i nästan 1 år. Så det kändes som att vi kände varandra ganska bra. Det här har väckt så sjukt mycket tankar & känslor i mig, för ja, det hade kunnat varit JAG som dog. Hon har varit nära döden flera gånger tidigare, precis som jag har varit. Min kropp har ju gett upp vid ett par tillfällen & apparater på sjukhuset har hållit liv i mig. Så ja, det kunde verkligen ha varit jag...

Detta får mig att ge mig in i kampen mot allt det sjuka med ny styrka. Jag ska göra hennes död till nånting positivt, det ska bli en motivation för mig att fortsätta kämpa trots att det många gånger känns omöjligt. Jag tänker inte sluta som henne, jag vill aldrig utsätta mina nära & kära för det, aldrig nånsin.



Och från att gå med alla dem känslorna så packade jag in mig & hundarna i bilen & åkte till Nathalie där vi körde igenom våra freestyleprogram några sista gånger. Jag är nöjd med Java, vet ungefär hur jag ska lägga upp uppvärmningen imorrn på tävlingen, så det är bara att hoppas på att det går bra då. Några av dem saker som har krånglat har vi nu fått till, men så har vissa andra saker såklart börjat strula, så ja, vi får se hur det går imorrn, det kan sluta på alla sätt.  

Efter tävlingen drar vi till Solstaden & kör en freestyleuppvisning, sen vilar vi oss i form inför söndagens agilitytävling. Tänk, här har inte jag tävlat sen mitten av Maj, & så kommer alla sakerna SAMMA helg!! Haha, är det inte typiskt?!  Men det blir bra träning för mig & prinsessan, för att se hur mycket vi pallar.

Presentation


Malin - innehavare av kenneln Super Magic, & ägare till bc'n Java & lundehunden Rally

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< September 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards