Super Magic

Alla inlägg den 7 september 2013

Av Malin Sjöström - 7 september 2013 19:01

Ja, idag startade vi med en båttur ut till en ö där hundarna fick springa fritt, & det bästa Java vet - bada!! Det var jag med mina tjejer, Carina, Olle & deras hund Clara. På vägen ut till ö så körde Olle på ganska bra & både jag & Rally tyckte att det var lite otäckt, stackars Rally flög upp när dem största vågorna kom. Men vi överlevde allihop!  

Precis när vi kom fram till ön så fick vi motorhaveri, så det var en jävla tur att vi hann komma till ön innan det hände! Tänk om vi hade blivit fast mitt i sjön liksom...Men stunden på ön blev desto längre, & det uppskattade nog alla.






Vi fick ringa efter hjälp, så det kom en man som sen bogserade hem oss igen. Mycket uppskattat! Så båtturen hem tog liiite längre tid, men både jag & Rally tyckte nog att den farten var att föredra.  Det är ju så när man inte är van, men hem kom vi!

Väl hemma på Kronoparken så tog jag en snabbdusch innan det var dags att åka iväg till hockeyn. Matchen var bra. Och hemma verkar hundarna ha skött sig, nja, utom Java som (åter igen) hoppat över ett galler. Men Rally hade varken kissat eller bajsat under dem 3 timmarna dem var ensamma!  Det gott folk är framsteg! Nu ligger dem båda & sover, men inte mig emot då jag också känner mig trött.

Imorrn skulle vi ha kört viltspår med en grupp, men det blev inställt.  Fast jag funderar på att köra det ändå, fast ensam, om jag inte får med mig nån. För nu har jag sett fram emot det, så vi får se hur det blir. Nån som är sugen på att hänga på?

Presentation


Malin - innehavare av kenneln Super Magic, & ägare till bc'n Java & lundehunden Rally

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< September 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards