Super Magic

Alla inlägg den 17 september 2013

Av Malin Sjöström - 17 september 2013 16:39

Dagens freestyleträning blev inställd så jag & tjejerna drog till brukshundklubben där vi mötte Carina & Clara & tillsammans körde vi lite agility. Jag kände mig dock inte så seriös, så Java fick mest köra slalom. Vi körde även lite kontaktfältshinder & vid ett tillfälle sprang hon i full fart ut ur tunneln & mot balansen & gungan (dem stod bredvid varandra). Jag ser hur hon siktar in sig på gungan, så jag skriker "balans" & vad gör hon då då? Jo, hon byter fokus & tar balansen i full fart!!  Med andra ord kan hon verkligen hindernas namn, vilket känns oerhört skönt.  Och Rally, ja, hon tar sig allt större friheter i samband med agilityn, så nu är det hög tid att ta ner henne på jorden & berätta vem det är som bestämmer. Hon var inte helt nöjd med det, men så får det bli ett tag, för annars kommer hon bara att bli ännu värre.



Efter träningen så åkte vi ut till bryggan där Java fick hoppa & simma lite. Rally & Clara lekte på torra land. Clara var dock mycket intresserad av vad Java gjorde, men hon vågade sig inte på att försöka hoppa själv. Det kanske kommer vid ett senare tillfälle? Men alla var nöjda, Java fick simma & småskitarna lekte hej vilt.  




Vad eftermiddagen/kvällen har att bjuda på vet jag inte än. Jag är sugen på att gå en långpromenad, men vill inte gå ensam. Så vi får se vad som händer, men skulle det inte bli nåt så har ju tjejerna fått göra nånting idag iaf.

Presentation


Malin - innehavare av kenneln Super Magic, & ägare till bc'n Java & lundehunden Rally

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< September 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards