Super Magic

Alla inlägg den 9 september 2013

Av Malin Sjöström - 9 september 2013 19:24

Ni alla har säkert hört uttrycket "när katten är borta dansar råttorna på bordet" & ja gott folk, idag stämmer det som fan! Fast "när människorna är borta rensar hundarna köket". Vi glömde helt & hållet bort att brödpåsen låg framme, så efter att vi hade handlat så fick vi oss en "trevlig" överraskning. Java är smällfet, så hon har helt klart ätit mest, men jag TROR att även Rally har ätit lite, annars skulle jag bli väldigt förvånad. Hon är dock inte tjock, så hon har nog inte ätit så mycket, till skillnad från den svartvita...

Java är nu supergrinig, så förmodligen har hon ont i magen. MEN nej, jag tycker inte synd om henne. Jag bara hoppas att hon inte ska må alltför dåligt, men lite jobbigt förtjänar hon fan att ha.  Jag borde iofs också få något "straff" eftersom jag glömde brödpåsen framme.

Annars då? Jo, vi har tränat agility även idag. Vi åkte ut till hemmaklubben där vi mötte Hanna med Ellie & Nathalie med Armani, Ella & Nikki. Mina tjejer gjorde dock inga fantastiska rundor idag, vi var nog lite trötta i huvudet allihop. Jag kände att jag inte var helt fokuserad, & Java flamsade mest runt. Det var väl Rally som gjorde sitt bästa, hon fick köra en lång bana för första gången & orkade inte riktigt hela vägen. Men jag är nöjd med tjejerna ändå, dem försöker, & dem älskar agilityn.  Så jag är nöjd med dem, men inte med mig själv.



Bira var såklart också med, men hon fick inte köra nånting, utan hon satt bunden bredvid hela tiden. Hon skällde som en galning & jag blev vansinnig på henne.  Men hon gjorde ändå framsteg - hon bet inte av kopplet en enda gång!! Så visst finns det hopp även där.  

Innan träningen så fick min tjejliga springa lösa på dem stora apellplanerna medan vi väntade på Hanna & Nathalie, så det har inte varit jättesynd om Bira.  Även om hon själv tyckte det, haha.

Imorrn är jag planlös, men en lång koppelpromenad får det nog bli. Jag hoppas ju att natten blir lugn & att Java inte blir sämre, men en "lugn" dag blir nog bäst för henne.

Presentation


Malin - innehavare av kenneln Super Magic, & ägare till bc'n Java & lundehunden Rally

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< September 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards