Super Magic

Alla inlägg den 8 september 2013

Av Malin Sjöström - 8 september 2013 17:40

Det blev inget viltspår idag, utan istället drog vi ut till hemmaklubben & tränade agility! Ingen av hundarna klagade över det om jag uttrycker det så.  Det blev både träning & fotografering, så hemsidan är uppdaterad med massa bilder!



Rally fick för första gången testa att köra slalom (4 pinnar) & säcken. I slalom så studsade hon mycket, men hon följde händerna bra. Det är dock snart dags att plocka bort händerna, men första gången fick hon mycket hjälp. Säcken var konstig tyckte hon, men med lite hjälp från mig så gick den strålande!  Hon är så himla orädd av sig, så den blir nog inga problem längre fram när hon kommer på hur hon ska göra.



Java fick köra kort slalom (8 pinnar) & jag kan skicka henne på det & sen själv stå kvar "bakom" henne under hela slalomgången! Hon älskar slalom numera, jösses vilken fart hon har! Så nu kan jag gå på höger sida, samt stå bakom, då är det bara hälften kvar.  Måste ju kunna gå på vänster sida plus vara framför henne, men det kommer nog.



Leo skötte sig fint, lite virrig i början, men han gick bättre ju mer han fick köra. Vissa behöver ju "komma igång" ordentligt & idag hörde han till det kategorin. När han hoppar så är han väldigt spänstig, inga problem alls att hoppa varken högt eller långt. Så han kommer nog aldrig att få problem med höjden.  



David däremot har lite problem med höjden, eller ja, han kan hoppa högt, det vet alla som har träffat honom, men han förstår inte riktigt att han ska ÖVER pinnen på hinderna när den ligger högt upp. Men så var ju Magic också i början, kunde han springa under så nog fan gjorde han det!  Haha. Sen lossnade det för Magic & det är jag säker på att det även kommer att göra för David.



Nu är tjejerna trötta, & det är dem inte ensamma om. Inte för att jag har ansträngt mig jättemycket, men jag känner mig lite sliten. Sov MYCKET längre än jag hade tänkt att göra imorse, så redan där gick det snett.  Resten av dagen/kvällen blir lugn, vi får ladda krafterna inför kommande vecka så att vi orkar med massa roligheter då!

Presentation


Malin - innehavare av kenneln Super Magic, & ägare till bc'n Java & lundehunden Rally

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< September 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards