Super Magic

Alla inlägg den 25 april 2012

Av Malin Sjöström - 25 april 2012 20:39

 

Dagens första "uppdrag" var en skogspromenad tillsammans med Elina & Charlie. Java ville (som alltid) gärna leka med Charlie, men han tyckte att hon var lite läskig, vilket jag också skulle tycka om jag vägde 3,6 kg & en annan hund på drygt 17-18 kg kom i full fart mot mig!  Men de vande sig snabbt vid varandra så det var inga problem. Java passade såklart på att bada i varenda dike hon hittade & stundtals var hon mer brun än vit på sina ben...


Dagens andra "uppdrag" var lite mer oplanerat (att det skulle bli just IDAG, själva uppdraget har varit planerat ett tag), jag, Java & min lillebrorsa åkte upp till Borlänge där vi hämtade hem en söt liten kattunge på 12 veckor!  Hans namn är ännu inte helt bestämt så har ni förslag så är det bara att dela med sig, så här ser han iaf ut:


 

Det kommer att bli en prövning att ha denna lilla varelse hemma, Java tycker att han är skitintressant, men frågar ni honom så tycker han att Java är döläskig!!! Jag hoppas att de snart ska vänja sig vid varandra & förhoppningsvis även bli nära vänner. Skulle det absolut inte funka så köper uppfödaren tillbaka honom, vilket känns som en trygghet, men självklart vill jag få det att funka! Och man måste ju prova innan man kan säga nåt.


Imorrn lär det inte hända mycket, ja, bortsett från att jag ska vara hemma hela dagen & se hur allt går med den lilla grabben. Han är som ni ser på bilden gudomligt söt så det blir inte svårt att stanna hemma.  Vad Java ska få göra imorrn är att träna lite lydnad då min ruta nu finns att hämta i affären!  Så lydnadspass i trädgården står verkligen med på morgondagens schema!

Presentation


Malin - innehavare av kenneln Super Magic, & ägare till bc'n Java & lundehunden Rally

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards