Super Magic

Alla inlägg den 15 april 2012

Av Malin Sjöström - 15 april 2012 15:00

 

Jag trodde att jag skulle få problem med Stjärnan, men det var precis tvärtom! Stjärnan skötte sig exemplariskt & Java var mer eller mindre ohanterbar vissa stunder, allt hon tänkte på var att valla honom, vilket hon absolut INTE får göra! Så efter mycket slit så fick jag iaf några bra bilder på dem tillsammans, bland annat den ni ser ovan.


Idag får det bli en lugn dag rent motionsmässigt, jag körde ju gärnet igår så kroppen behöver vila upp sig lite idag. Jag & min lillebrorsa ska åka & handla & lite såna saker, så Java får träna på att vara ensam hemma, men numera är ju inte det ett problem, vilket känns oerhört skönt!


Min bok ska skrivas ut idag & sen skickas in till bokförlaget, sen är det "bara" att vänta i 2 månader innan de bestämmer om de vill trycka den eller inte. Skulle de säga nej så har jag en reservplan, så oroa er inte, på nåt sätt kommer den ut.  Det är jätteskönt att äntligen ha fått den helt klar, jag känner mig stolt över mig själv som verkligen har tagit tag i allt det där som man gärna gömmer, men som jag nu istället lyfter fram i ljuset. Jag vet att boken kommer att såra några personer som står mig väldigt nära, men jag måste ändå få skriva av mig om hur jag upplevde saker & ting, även om inte alla andra delar min uppfattning. Hur som helst, jag håller er uppdaterade angående boken.


Imorrn har jag inget planerat bortsett från en joggingrunda på Skutberget tillsammans med Sofia & förhoppningsvis någon mer från fysträningsgruppen. Jag behöver verkligen komma igång & träna upp min kondition, annars har jag inte en chans att hinna med Java på agilityplanen & det vill jag ju kunna göra, vi tävlar ju för att vinna & för att kunna lyckas med det så behöver man dels en bra hund & dels en förare som kan visa & tala om vägen för hunden. Så det är bara att kämpa på för min del, snart borde det bli lättare eftersom konditionen tränas flera gånger i veckan.

Presentation


Malin - innehavare av kenneln Super Magic, & ägare till bc'n Java & lundehunden Rally

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards