Super Magic

Alla inlägg den 7 april 2012

Av Malin Sjöström - 7 april 2012 17:15

 

Riktig lydnadsträning har det blivit idag, i nästan 2 timmar var vi på Skutberget & tränade med en hyfsat stor grupp av folk & hundar.  Vi startade med en platsliggning i 3 minuter & jag måste säga att Java är SUPERDUKTIG på platsen, visst, vi har inte kommit till "huvudet-ner-på-marken" än, men hon ligger tyst & stilla oavsett vilka hundar hon ligger bredvid. Jag vet ju vilka stora problem jag hade med min kung angående platsen, jisses, han gjorde nog allt en hund nånsin kan göra! Haha, nu i efterhand kan man skratta åt det, men just då var man bara asförbannad & ledsen.

Vi tränade sen lite självständigt innan vi blev kommenderade i fritt följ, läggande under marsch, inkallning & fjärren. Stundtals gick hon superbra & stundtals var det som om hennes hjärnceller tagit semester...Många av hundarna var nosiga, så det har säkert varit en del djur där under natten, men jag tycker ändå att Java ska sköta sig & inte gå med nosen i backen. Vi tränade även lite freestyle-kombinationer & jag insåg att vårt nya program kommer att bli svårare att genomföra än vad jag har tänkt mig, så MYCKET mer sån träning!

Men summan av dagens träningspass är en bra känsla med mycket hopp, inte lätt att vara ung, löpa & träna så länge, men det är bara att kämpa vidare.


Idag är det ju den 7 April vilket innebär att Magic skulle ha fyllt år.  Han skulle ha fyllt 6 år som han inte varit tvungen att lämna jorden & mig. Jag saknar honom så grymt mycket, min älskade bästa kung, finns ingen som nånsin kan ta din plats!  Jag önskar att jag fick träffa honom igen, bara en sista gång, men det är ingen idé att gå runt & hoppas på nåt sånt, för det kommer aldrig att inträffa, men jag kan ändå inte sluta önska det.


 

Livet känns tomt utan honom, men tack vare Java så klarar jag ändå av dagarna & mår hyfsat bra, alla har ju bra & mindre bra dagar, så är det ju jämt, men idag är det nog en bra dag, det känns som det iaf.  Så nu är det bara att hoppas på att det fortsätter såhär!  

Presentation


Malin - innehavare av kenneln Super Magic, & ägare till bc'n Java & lundehunden Rally

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards