Super Magic

Alla inlägg den 5 april 2012

Av Malin Sjöström - 5 april 2012 19:10

Äntligen är jag helt fri igen, mitt LPT är borta & jag är utskriven från psyket.   Sista kvällen innanför de låsta dörrarna var hemsk & jag mådde riktigt dåligt & känner mig fortfarande påverkad av det, men vad det var som hände får ni läsa i min bok när den kommer ut. 


Idag har jag (förutom tiden på psyk) fixat massor av saker, bilen har fått sommardäck, blivit lite tvättad & så skjutsade jag min lillebrorsa till en kompis där han skulle lana. Efter det tänkte jag åka & valla med Java, men så har de fåren börjat lamma så det gick inte.  Så det fick helt enkelt bli ett lydnadspass istället & jävlar i min låda var bra hon gick!!!  Hade det varit tävling så hade vi lugnt fått ett 1:a pris i tvåan, så bra gick hon. Vi tränade rutan, fjärren, hoppet, inkallningen & fotgåendet. Riktigt bra attityd av damen & ja, jag får nästan rysningar när jag tänker på hur bra hon gick, synd att ingen filmade oss så att ni kunde få se.


Imorrn är det dags för någon form av fys-pass igen & på lördag blir det ordentlig lydnad med ett gäng från träningsgruppen!  Under söndagen och måndagen är det hopptävlingar i stallet och hade jag haft hundvakt så hade jag velat vara funktionär, men nu har jag ju inte det...Men det hindrar oss inte från att dra dit ändå, så minst en av dagarna kommer vi att vara där.


Jag tänker mycket på detta med tillit & ju mer jag tänker på det, desto mer förvirrad blir jag. Vem kan man egentligen lita på? Vet någon annan verkligen vad som är bäst för MIG?! Alla tror sig veta hur jag mår & vad jag klarar av resp. inte klarar av, bara för att jag varit ärlig nog att skriva om min kamp mot mörkret. Trots allt som har hänt, eller kanske just därför, så vet JAG vad som är bäst för MIG, så alla ni som tror något annat, lägg ner, jag tänker inte ta åt mig av erat prat & låta mig tryckas ner under skosulorna igen! Så snälla, har ni inget positivt att säga så säg inget alls, då kan ni liksom behålla era åsikter & tankar för er själva. 

Presentation


Malin - innehavare av kenneln Super Magic, & ägare till bc'n Java & lundehunden Rally

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards