Super Magic

Alla inlägg den 24 maj 2013

Av Malin Sjöström - 24 maj 2013 18:44


Dagens långpromenad blev strax över en timme lång, så det var ju ingen superlång promenad, men lite längre än vanliga rastningar. Det var jag & Elin som gick & vi pratade massor längs vägen. Det är så himla skönt att ha nån man verkligen kan prata med, om i stort sett allting. Hon förstår & hjälper till så gott hon kan, det är mer än man kan säga om många andra! Så ja, jag är glad över att ha henne som min vän.  

Imorrn startar ett STORT äventyr!! Det är nog det största som jag utför på mer eller mindre egen hand, så det ska bli spännande. För allas skull så kommer inte Java att få följa med, utan hon kommer att stanna här i Karlstad tillsammans med Loppis. Det kommer att bli tomt utan henne vid min sida, men som sagt, det här är bästa lösningen för oss alla.
Exakt vad det hela går ut på kommer jag att lägga ut på Facebook på söndag, på dagen nån gång. Och på måndag så kommer det ett långt (?) inlägg om allting, eller om det blir ett kort på måndag (beroende på hur trött jag är när jag kommer hem) & ett längre på tisdag. Men ett inlägg om det hela kommer helt klart på måndag, även om det som sagt kanske inte blir så långt. Det är sånt som märks, så ni som är nyfikna får vara det en stund till, men snart får alla veta!  

Ovido - Quiz & Flashcards