Super Magic

Alla inlägg den 3 maj 2013

Av Malin Sjöström - 3 maj 2013 17:17

Det blev ingen agilityträning idag. Redan igår kväll börjar jag må dåligt fysiskt, så jag ställde in redan då. Under natten så har jag inte sovit så mycket eftersom jag har haft så grymt ont i ryggen, vilket antagligen beror på att jag har rört på mig så mycket den senaste tiden. Vaknade dock tidigt & hade starka funderingar på om jag skulle åka iväg ändå, men eftersom jag knappt kunde resa mig ur sängen så insåg jag att jag inte skulle kunna springa. Därför blev det ingen träning.



Så vi har inte gjort mycket idag, utan vi har bara vilat. Eller nja, för en stund sen så träffade vi Elin & tränade lite "lydnad", men det är allt. Jag har fortfarande ingen direkt motivation så vi lekte mest, eller ja, jag försökte lära henne "runda" som ni ser på bilden ovan, men det gick ju sådär kan jag säga. Runt träd & stolar funkar det fint, men runt ryggsäcken eller konen går det inte alls. Testade också med dirigeringsapportering, men så hade inte leksakerna samma färg, så det funkade inte alls. Java ville BARA ha den blåa, inte den färgglada. Så nästa gång blir det 2 färgglada eftersom jag inte har 2 stycken blåa...

Imorrn, om vädret tillåter, så blir det konditionsträning med inlines! Det är iaf min tanke, om nu kroppen orkar med det. Den känns mycket bättre nu, men helt smätfri är jag inte.

Ovido - Quiz & Flashcards