Super Magic

Alla inlägg den 7 maj 2013

Av Malin Sjöström - 7 maj 2013 15:54

Idag har flocken varit komplett igen.  Eftersom det har varit så underbart väder så bestämde jag mig för att gå ner till Alsters strandbad med brudarna & låta dem simma. Men jag ville ju inte gå själv, därför frågade jag Evelina om hon ville hänga på med Shandi & det ville hon!  Så vi gick ner dit, var där en stund, & gick sen hem. Vi var ute sammanlagt 2,5 timmar, så förhoppningsvis kanske man har fått liiite färg iaf.  Det var gå-i-kortbyxor-premiär & även doppa fötterna-premiär! Det var skönt att gå i linne & halvkortbyxor, men det var INTE skönt i vattnet! Jisses, jag fattar inte hur hundarna kan bada, det var ju fan svinkallt!
Bjuder på en bild på min ypperliga kastteknik, samt ett litet fotobevis på att jag faktiskt var I vattnet (även om det bara var med fötterna).




Nu är vi alla helt slut, Bira ligger här bredvid mig i soffan & Java ligger utslagen i hallen. Det är precis såhär det ska vara, man är ute & är aktiv & när man kommer hem så ska man vara trött - speciellt hundarna.  Man kan då med gott samvete sitta vid datorn & göra lite vad man vill, som att uppdatera bloggen t.ex.  Har även uppdaterat hemsidan med lite fler bilder från idag, eller rättare sagt, jag FÖRSÖKER att uppdatera den. Jag har gjort ändringarna & allt sånt är klart, men ftp:n vill inte fungera, så jag får testa lite senare igen.

Imorrn blir det en inofficiell agilitytävling i Kil på kvällen, 3 klasser är det & det ska bli jäkligt skoj! På dagen har jag ett möte i stan, men bortsett från det så kommer det inte att hända nåt förens på kvällen. Så Java kommer att tycka att jag är tråkig, men det är sånt man får stå ut med ibland.

Ovido - Quiz & Flashcards