Super Magic

Alla inlägg den 6 maj 2013

Av Malin Sjöström - 6 maj 2013 14:20

Såhär går det till när Java hoppar från bryggan, steg för steg.  



Java står redo & tänker nog "kasta bollen, kasta bollen, kasta bollen"!




Sen flyger hon ut.




Hämtar bollen & simmar mot land.




Kommer tillbaka till mig på bryggan i full fart med sin älskade boll.




Sen börjar det om; "kasta bollen, kasta bollen, kasta då"!


Så det har varit dagens träningspass för damen. Bira kom inte idag då hennes husse är sjuk & eftersom jag inte hittade nån att gå en långpromenad med så fick det bli simning istället. När jag går promenader helt själv, med bara Java, så springer hon nästan ingenting, utan hon vill gärna ha med sig en kompis. Så jag tror att hon fick ut mer av dagens simning än om jag skulle ha gått en 2-timmars promenad själv med henne. Men det märktes att hon inte är i sin bästa form då hon inte orkade simma lika mycket som i somras, men jag är ändå glad över att hon säger till när hon börjar bli trött, så att jag slipper hoppa i & rädda henne om krafterna skulle ta slut!  Så ibland chockar hon mig med lite smarta grejer, det händer ju inte alltför ofta, men ibland som sagt slår hon till på stort!


På tal om att slå till på stort, igår tränade vi lite trick inomhus - vilket var aslänge sen vi gjorde!! Både jag & Java tyckte att det var jätteskoj så vi måste helt klart komma igång med det igen. Jag måste komma på vad jag kan lära henne för tricks, min fantasi är inte den bästa...



Att lägga tassen över nosen tycker hon är roligt, men än så länge så har jag inget kommando på det, & jag vet inte vad jag ska säga heller. Jag ville ha "skäms", men när jag säger det så kryper hon ihop, blir jättelåg & börjar fjäska som satan, precis som om hon skäms på riktigt.  Och det är ju inte riktigt det som är meningen.


Annars så flyter dagarna på, jag tycker att tiden går oerhört långsamt, jag vill ha sommar nu!! Fast först vill jag ha lite svar, så att jag vet om jag kan pusta ut eller inte. Exakt vad det är svar jag väntar på låter jag vara osagt, den som väntar får tids nog reda på det.  


Ovido - Quiz & Flashcards