Super Magic

Alla inlägg den 12 maj 2013

Av Malin Sjöström - 12 maj 2013 18:43


Dagens hoppbana var omöjlig (för oss). Dem som byggde den hade satt numrena i fel ordning, men eftersom alla hade gått banan så så fick dem vara kvar. Folk som tävlat i 3:an (högsta klassen) sa att den var svårare än deras...Så jag visste redan innan att vi skulle diska oss, men disken kom lite tidigare än väntat. Jag är dock himla nöjd med slalom!! Resten går ju verkligen att diskutera, men vi har inte ens börjat träna på såna svängar som var med, så jag är inte ett dugg missnöjd.

Agilitybanan var rena rama barnleken jämfört med hoppklassen vi hade kört innan, men det behöver ju inte innebära att det går rätt! Fast idag gjorde det det, vi var felfria & fick vår första pinne i agilityklass!!  ÄNTLIGEN lyckas vi där, det har ju gått troll i slalom i agilityklasserna, men idag gick det super. Jag är stolt över min prinsessa som sökte hinder själv & gjorde det ganska lätt för mig som förare, jag behövde i princip bara springa & kommendera, resten skötte hon. Så all cred till Java idag!  



Igår blev det ju ingen film från loppen, så här kommer den.



Nu har Java precis fått kvällsmat så nu kan vi bara slappa resten av kvällen. Jag tror att jag håller på att bli sjuk, så jag ska kurera mig ordentligt. Imorrn startar vi tidigt med ett besök på Solstaden & efter det kommer Bira. Är det okej väder så blir det nog inlines så att brudarna får jobba ordentligt!

Ovido - Quiz & Flashcards