Super Magic

Alla inlägg den 21 maj 2013

Av Malin Sjöström - 21 maj 2013 21:12


När vi gick dagens promenad så mötte vi några andra som var ute med hundar & båda brudarna var lösa & kom direkt när jag ropade, trots att de hade sett dem andra!  Precis så man vill att det ska vara. När vi var på väg hem igen så hörde Mary-Ann av sig & frågade om vi ville träffa henne, Markus & Sheldon en stund & självklart ville vi det! Vi har ju inte träffat dem sen i vintras, vilket märktes lite på Sheldon som inte var lika tuff som han brukade vara. Men efter en stund så lekte dem precis som förut, så jag hoppas att det inte dröjer alltför länge innan vi träffas nästa gång.

Nu har jag & Java precis kommit hem efter att ha varit hos Lina & Charlie några timmar. Det var längesen vi träffade dem också, så det var riktigt roligt! Som vanligt så pratade vi en massa, & så bestämde vi ett datum då vi ska ses nästa gång, så att det inte går för lång tid emellan.  Förhoppningsvis kan även Natalina följa med, var ju längesen vi träffade henne också, jag vet inte varför det blivit så, men det ska vi försöka ändra på!

Imorrn har jag terapi igen & ja, jag ser faktiskt fram emot det. Jag trivs jättebra med min nya terapeut & den nya behandlingen, så jag tror att detta blir super, mitt liv är helt klart på väg åt rätt håll!!

Ovido - Quiz & Flashcards