Super Magic

Alla inlägg den 2 maj 2013

Av Malin Sjöström - 2 maj 2013 16:06


Ja, även denna dag blev det en långpromenad på lite över 1 mil tillsammans med Mimmi, & alla hundarna såklart. Fint väder fick vi också, så det fanns inget att klaga på. Hundarna badade på några ställen & sen rejsade dem runt som galningar, haha, där kan man snacka riktig lycka!



Nästa gång vi ska gå den promenaden så ska Java få ha klövjeväska på sig med min mobil i, inställd på runkeeper & så ska vi se hur långt Java springer/går. För hon springer ju fram & tillbaka hur mycket som helst, så det ska bli väldigt intressant att se hennes längd på promenaden.

Idag blev det premiär för TickLess & Java brydde sig inte ett dugg om den lilla dosan som hänger på halsbandet. Sen om den verkligen funkar mot fästingar vet jag inte, det är något som kommer att visa sig under sommaren. Enda nackdelen (som jag har märkt hittills) är att hunden måste ha halsband på sig hela tiden, & egentligen gillar jag inte att släppa någon hund lös med halsband eftersom det är så lätt att dem fastar nånstans! Men jag får göra ett undantag den här sommaren.

Imorrn blir det förmodligen agilityträning på morgonen, vi behöver ju finslipa formen inför årets tävlingspremiär nästa helg!  Vi har ju startat på en träningstävling, & kommer att köra ännu en sån på onsdag, men dem räknas ju som ni förstår inte på riktigt. Vi behöver jobba mycket med svängar då dem lätt blir väldigt vida, vilket tar mycket tid. Slalom (som har varit vårt största problem) fungerar allt bättre, så det är bara att hoppas på att det fortsätter så & att vi inte får några bakslag där.

Men nu ska jag dammsuga lägenheten, inte jättehäftigt, men det måste göras. Sen väntar en dusch & efter det ska jag bara softa hela kvällen.  

Ovido - Quiz & Flashcards