Super Magic

Alla inlägg den 15 maj 2013

Av Malin Sjöström - 15 maj 2013 21:21

Igår åkte ju jag & Java iväg & kollade på en Canvas-bur & det blev så att vi köpte den. Jag tycker synd om Java som får tränga ihop sig i tygburen från Ö.B, men nu har hon rena lyxen!  Tyvärr fanns det ingen bra botten på buren, bara själva "skalet", så jag använde min fantasi & fixade en egen.  Underst är det ett vattenavvisande tyg, sen en playwoodskiva, sen vadd & överst ett tåligt kamouflagetyg. Jag blev riktigt nöjd med hela projektet, jag har ju aldrig sytt nåt liknande förut, vilket gör att det känns ännu bättre! Direkt jag ställde upp buren & la in min gjorda botten så skyndade Java sig in & la sig genast tillrätta & det tog inte många sekunder innan hon somnade. Det måste väl ändå vara ett bra betyg från damen?!



Den här dagen startade med ett trevligt samtal från Försäkringskassan. Min handläggare berättade att min sjukskrivning förlängs t.o.m November 2014!  Så himla skönt, för det betyder ju att jag kan gå i DBT-behandlingen utan problem! Ni förstår inte vilken lättnad det var att få detta besked, för som sagt så kan jag fokusera på behandlingen & sen satsa på att börja plugga/praktisera när sjukskrivningen går ut, ett mål som kan vara fullt möjligt.

Jag & Elin gick en timme i skogen med alla hundarna också, så det har varit en bra dag. Det är verkligen terapi för själen att gå tillsammans med någon & ha alla hundarna lösa & se dem springa omkring & bara vara. Många gånger är jag riktigt avundsjuk på hundarna som bara kan leva här & nu, de bekymrar sig inte om vad som ska hända, eller på det som har varit, utan de lever verkligen för stunden, något jag skulle behöva lära mig lite av.

Haha, Java ligger nu helt utsträckt i buren, jag kommer fan att få dåligt samvete när jag ska fälla ihop den & ställa in den i klädkammaren.  Men jag har ju inte plats att ha den uppe här hemma, så Java får nöja sig med att ha den på tävlingar/kurser. Så inget mer "tycka-synd-om-Java-när-hon-ligger-ihoptryckt-i-buren", utan hädan efter kommer att njuta av att få ligga i buren!  

Ovido - Quiz & Flashcards