Super Magic

Alla inlägg under februari 2013

Av Malin Sjöström - 10 februari 2013 20:29

Även denna dagen har varit för jävlig. Snacka om att det känns som att jag har sprungit rätt in i en vägg! Har dock lyckats städa iaf, något jag borde ha gjort för flera dagar sen. Plus att Java's klor är klippta. Så även om det inte är många positiva saker som har hänt så är det ett par & när man mår som jag har mått idag så är de små bitarna otroligt mycket värda.
Fina, underbara Java har legat bredvid mig i sängen & torkat mina tårar som ett tag inte verkade ha något slut. Det var längesen jag grät så mycket som jag har gjort den här helgen, jisses, konstigt att tårkanalerna inte har torkat ut! Men ibland behöver man få ha såna dagar, även om de är jävliga att genomlida.

Imorrn kommer Bira igen & då tar vi nya tag! Java kommer att bli jätteglad & det kommer att smittas till mig också, så jag/vi ser verkligen fram emot morgondagen! Vid 11:30 ska vi dessutom träffa Sandra med dalmatinern Ben, alltid roligt att träffa nya personer & deras hundar.  Hoppas att "mina" brudar inte dissar Ben helt, det brukar ju inte Bira göra, men Java, haha, ja, hon kan bara leka med EN hund åt gången.  Så det kommer säkert att se ut ungefär som vanligt - Bira leker med alla hundar som är med, & Java springer runt & försöker fånga Bira's uppmärksamhet. Så jävla söta. Om det är bra väder så tar jag med mig kameran & tar lite kort, så vi kan ju hoppas på fint väder med inte alltför låg temperatur.

Jag hoppas att denna veckan blir minst lika bra som den förra - massa hundträffar & underbara promenader! Jag mår så mycket bättre av att träffa andra & umgås med dem & alla hundarna, det går liksom inte att beskriva hur positivt det påverkar mig.
MEN det är säkert därför helgen har varit så hemsk, jag har inte träffat någon (även om jag hade Twixie här) & ensamheten är ibland farlig. Men samtidigt så måste jag lära mig att vara ensam utan att världen rasar samman. Jag tog mig iaf igenom helgen levande, det är det viktigaste.

Nu ska jag fixa nåt att äta innan filmen börjar, måste ju ladda upp så att jag har krafter att orka med hela veckan med.  

Av Malin Sjöström - 9 februari 2013 19:32


Den här dagen vill jag helst av allt bara glömma. Jag har inte mått alls bra så därför har det inte hänt så mycket. Vi har legat & sovit tillsammans alla 3 & myst i värmen, & självklart varit ute på korta svängar så Java & Twixie har fått rusa av sig lite. Sen har ju jag & min lillebrorsa varit iväg & handlat, men det är ju ingenting som hundarna har njutit av.

Det var ju tänkt att Twixie skulle vara här hela helgen, men eftersom Natalina blev sjuk så fick Twixie åka hem redan idag.

Jag hoppas att morgondagen blir betydligt bättre så att vi kan göra nånting roligt!

Av Malin Sjöström - 8 februari 2013 22:28

Det har varit en lugn dag idag, jag har inte mått så himla bra, men har kämpat på ändå. På eftermiddagen träffade vi Lina & Natalina & vi tog en promenad tillsammans, riktigt mysigt. Synd bara att vi inte hann gå så långt, men det gör vi en annan dag.  

Nu är Twixie här, jag ska passa henne fram till söndag eftermiddag. Det ska bli spännande att se hur nätterna fungerar, de brukar ju vara jobbigast för "nya" hundar. Under kvällen så har hon legat bredvid mig i soffan, så jag hoppas att natten ska gå bra.
Kissen tycker att Twixie är väldigt intressant, hon följer efter henne & spanar på henne HELA tiden. Twixie tycker att Kissen är lite läskig när hon kommer nära, så då skäller hon, haha. Vem är tuffast här egentligen?  Jag är mer orolig för att Kissen ska göra nåt mot Twixie än tvärtom, för såhär har jag aldrig sett Kissen förut! Men det finns tydligen hundar hon "tycker om", hon älskar ju inte Java sådär jättehögt, även om de faktiskt har legat & sovit tillsammans, & Bira, ja, hon är farlig om ni frågar Kissen!

Haha, nu ska vi förflytta oss från soffan till sängen, där Java redan har tagit plats, så vi får väl se om jag får ligga där eller om hundarna tar över den helt.  

Av Malin Sjöström - 7 februari 2013 17:16


Idag har Bira skött sig alldeles super här hemma!  Hon försökte ta Kissen en gång, men annars har hon varit perfekt. Vi har vilat en hel del & hon har inte vankat runt som hon brukar göra, så visst fan går det framåt!

Vi träffade Mary-Ann med Sheldon & tog en promenad i skogen på 1,5 timmar. Det var riktigt jobbigt att pulsa fram i snön & jävlar vad mycket is det var under snön!  Det var ju fan livsfarligt på många ställen. Men vi tog oss levande därifrån & hundarna var nöjda.

Nu skulle jag egentligen ha åkt till LLA för att kolla på supportermatchen, men jag är på tok för trött för det, plus en huvudvärk som inte är att leka med. Det är väl iofs inte konstigt eftersom jag knappt sover nånting längre, men det är ändå tråkigt när det hindrar mig från att göra saker som jag har planerat & sett fram emot. Jag har redan vilat ett par timmar i hopp om att det skulle bli bättre, men nej, det blev det inte.  

Imorrn ska jag träffa Lina & Natalina så då hoppas jag verkligen att jag ska må bättre & orka med det. Det vore inte alls roligt om jag tvingas ställa in det, men det återstår ju att se imorrn när jag har vaknat.

Av Malin Sjöström - 6 februari 2013 21:26


Idag har vi umgåtts med Lina & hennes hundar. Vi gick en långpromenad på 2 timmar & hundarna sprang lösa större delen av tiden, jättemysigt. Jag trivs verkligen i Lina's sällskap, så jag är glad över att vi träffas såpass ofta.


Vid ett tillfälle under dagen så uppstod en konflikt mellan Java & en av de andra hundarna, jag säger inte vem, för egentligen var det mitt fel. Men iaf, den andra hunden flög på Java & bet henne i nosen & jag hann se framför mig hur det skulle bli värsta slagsmålet, men Java backade direkt!  Jag har ju fortfarande mycket av "Speed-tänket" kvar, så gissa om jag blev skitglad när jag fick bevisat att Java gör vad hon kan för att undvika bråk?!  Det är såklart synd att det blev som det, men som sagt, det var ju mitt fel.


Imorrn kommer Bira för sista dagen den här veckan, sen tar vi helg.  Idag har hon varit lugnare inomhus jämfört med igår, men nja, hon har fortfarande en bit kvar att sänka sin stressnivå inomhus, ute funkar hon jättebra, men det är värre inne. Det är nu 3:e veckan jag har henne, så jag tycker att hon BORDE anpassa sig snart, men det kanske tar längre tid? För att hjälpa henne lugna ner sig så har jag tagit bort ALLA ben & ALLA leksaker inomhus, båda brudarna tycker ju om att leka med leksakerna & tugga på benen, men jag testar som sagt att göra såhär för att sänka Bira's stress. Har ni andra fler tips så tar jag tacksamt emot dem!


Förutom passningen av Bira så ska jag iväg på supportermatchen på kvällen, & sen avsluta kvällen med att äta på restaurangen där. Jag hoppas bara att jag ska orka med det, jag har ju inte sovit så bra senaste tiden (endast 2 timmar inatt), så nån dag kommer ju tröttheten att slå till ordentligt & då blir jag nog liggandes...Men, men, det är bara att hoppas på att den dagen inte kommer imorrn, även om jag verkligen inte skulle bli förvånad eftersom jag ska iväg.


På fredag väntar promenad med bästa tjejerna Lina & Natalina, tillsammans med hela hundgänget såklart!  Annars har jag inte så mycket planer för resten av veckan, men det kanske är lika bra eftersom jag i stort sett bara går & väntar på att den dagen ska komma då jag inte kommer att orka göra nånting alls.

Av Malin Sjöström - 5 februari 2013 14:41


Inatt har det kommit ganska mycket snö, vilket märktes i skogen där vi gick idag. Men kolla på träden, visst är de fina?!

Bira har varit helt galen idag, inomhus snurrar hon mest runt & Java blir skitsur då hon inte alls tycker om stress inomhus. Så ja, jag har liksom haft fullt upp här hemma, inte för att de ryker ihop, men jag vill inte riskera att det händer heller. Lite bättre blev hon helt klart efter promenaden, men jag önskar ändå att hon kunde varva ner lite mer. Men det kanske kommer med tiden? Nu har hon ju iofs varit här några veckor, men det kanske tar längre tid för henne att komma in i våra rutiner?

I samband med att Bira åker hem idag så drar jag & Java hem till Natalina & Twixie. Tillsammans ska vi gå en promenad & sen ska jag passa Twixie tills ikväll, fast jag kommer att vara hemma hos Natalina (& Linda såklart). Känns lite skumt att vara hemma hos nån när de som bor där inte är där, men det ska nog gå bra.

Imorrn på dagen ska jag & Lina gå en sväng med alla 4 hundarna, något jag verkligen ser fram emot!

Av Malin Sjöström - 4 februari 2013 13:59


Vilket jävla väder, vem beställde massa snö?!  

Idag har det verkligen varit en seg dag, jag har (som vanligt) sovit på tok på lite & därmed varit väldigt, väldigt trött. Så hundarna fick ha tråkigt de första timmarna, men de roade sig med ett varsitt oxben så helt synd om dem var det inte.  Nu har vi precis kommit in efter att ha gått en promenad på 45 minuter, tyvärr blev det inte längre p.g.a min trötthet & vädret, men det gör inget för Java att "ta det lugnt" någon dag emellanåt då vi är ute väldigt mycket nu för tiden. Sen så sprang ju hon & Bira runt som galningar, så hon har ju ändå fått springa av sig.  

Resten av dagen lär bli lugn, jag tror att jag behöver återhämta mig efter en intensiv vecka & dåligt med sömn. Så vi laddar om & tar nya tag imorrn!  

Av Malin Sjöström - 3 februari 2013 19:58


Idag har jag passat Twixie & det har gått jättebra! I början var hon lite orolig, men efter att ha gått en långpromenad på 2 timmar tillsammans med Lina & hennes hundar så tyckte hon att det var mysigt att ligga bredvid mig i soffan. Så hon är helt klart välkommen hit fler gånger!  

Java är helt slut, men jävlar vad hon njuter av livet numera.  I början av året, när jag var så sjuk, så fick hon inte göra så mycket, bortsett från de dagarna hon var hos Allex. Men nu när jag är frisk & dessutom har börjat haft Bira så har vi verkligen kommit igång med BRA promenader varje dag. Sen är det mycket tack vare Lina också, det är ju MYCKET roligare att gå med nån mer istället för ensam, & det tycker även Java då hon kan springa & leka med de andra hundarna.
Jag har fått för mig att många bc inte tycker om att leka med andra hundar, för att de är så bundna till sina ägare. När jag träffade nån (kommer inte ihåg namnet på ägaren) med ridgebacken Atlas så var hon JÄTTECHOCKAD över att Java fick & ville leka med Atlas! Så hon har helt klart spätt på mina tankar om hur bc är.

Imorrn kommer Bira igen så det blir en härlig promenad nånstans, vart har jag inte bestämt än, men nånstans där de kan rusa järnet av sig, ångvältarna behöver ju det.  Tyvärr blir det en ensam promenad för oss, men vi överlever nog, haha. På tisdag ska vi träffa Natalina, på onsdag Lina & på fredag båda två, så som sagt, vi kommer att ta oss levande genom morgondagen!

Presentation


Malin - innehavare av kenneln Super Magic, & ägare till bc'n Java & lundehunden Rally

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12
13
14 15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28
<<< Februari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards