Super Magic

Alla inlägg den 1 februari 2013

Av Malin Sjöström - 1 februari 2013 23:20

Idag har vi återhämtat oss efter veckan som varit, sånt behövs verkligen ibland!

Vid halv fem så åkte vi ner till Norrstrand där vi mötte Lina med Charlie & Tyra & tillsammans tog en promenad på säkert en timme. Hundarna lyssnade jättebra trots att det kom massor med folk överallt, vad gjorde alla ute vid den tiden liksom?! Men, men, alla tillfällen är väl bra att träna på antar jag.

Efter promenaden hade vi lite fredagsmys, vi kollade på tv & pratade massor. Jag berättade lite om min historia de senaste åren, vad som har hänt & sådär & det var så himla SKÖNT att kunna prata om det med nån som inte dömer en. Visst, tårarna rann vid några tillfällen, så det är verkligen saker som påverkar mig starkt, men som sagt, det var ändå en lättnad att kunna prata om det. Så tack Lina för att du finns & lyssnar!

Imorrn startar vi dagen med en långpromenad i skogen tillsammans med Lina, Elin & Jasmine, ja & alla 7 hundarna såklart.  Vi kommer att gå Frödingleden där man kan ha hundarna lösa hela tiden, så det ser jag verkligen fram emot. Det är synd att långa promenader med kompisar inte blir av oftare, för det är ju så mycket roligare att gå tillsammans med folk än att gå ensam!

På eftermiddagen imorrn väntar hockey, en match som kan sluta precis hur som helst, både på isen & på läktaren...Så det är väl bara att hoppas på att jag kommer därifrån levande & i ett & samma stycke.  

Presentation


Malin - innehavare av kenneln Super Magic, & ägare till bc'n Java & lundehunden Rally

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12
13
14 15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28
<<< Februari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards