Super Magic

Alla inlägg den 20 februari 2013

Av Malin Sjöström - 20 februari 2013 15:52


Dagens aktivitet blev en lekträff med Mary-Ann & hennes eurasier Sheldon. Bira leker ju alltid med ALLA hundar som är med, medan Java bara leker med EN & denna enda brukar vara Bira. MEN idag lekte Java med både Bira & Sheldon!!!  Så himla kul att se henne leka med flera hundar samtidigt, det är nog en av de få gånger som hon har gjort det. Sheldon är bara 10 månader gammal, men han leker jättebra med brudarna & har lärt sig hur de leker, & numera tycker han inte att det är ett dugg läskigt när de låter som om de ska döda varann.  Haha.



Nu när jag har börjat med mina mediciner igen så sover jag sjukt bra!  Vilket medför att jag är mycket piggare, men det kommer nog att ta ytterligare några dagar innan jag är fullt pigg igen eftersom jag har sovit dåligt såpass länge. Men en tråkig sak är att jag nu känner av biverkningar av nån av medicinerna, en huvudvärk som inte är att leka med.  Dessutom går den inte bort med hjälp av Ipren, utan det enda som hjälper är att sova. Eller ja, lite bättre blev det efter att jag var ute jämt nyss, så kanske är frisk luft räddningen?

Väntar på att veterinären ska ringa så att jag får svar på om det är nåt fel med Java eller inte. För bara några dagar sen kände jag inte alls för att tävla lydnad, men efter att ha sett filmen från vår senaste tävling, plus lagt upp protokollet på hemsidan så längtar jag, så jag hoppas att hon inte har urinvägsinfektion, men jag blir inte ett dugg förvånad om hon har det.

På tal om hemsidan så kommer jag under dagen att uppdatera den lite, Bira kommer nämligen att få vara med på ett hörn.  Hon hör ju till vår flock flera dagar i veckan, så varför inte liksom?

Presentation


Malin - innehavare av kenneln Super Magic, & ägare till bc'n Java & lundehunden Rally

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12
13
14 15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28
<<< Februari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards