Super Magic

Alla inlägg den 11 februari 2013

Av Malin Sjöström - 11 februari 2013 15:05


"Dagens äventyr" blev massa hundbus tillsammans med dalmatinern Ben (& hans matte Sandra). Det blev som jag trodde, Bira lekte med både Java & Ben, samtidigt som Java bara ville leka med Bira. Stackars Ben blev helt förvirrad stundtals, inte lätt när det kommer 2 främmande tuffa brudar i full fart.  Han fick snabbt lära sig att man inte ska kaxa sig mot Java, men att man gott & väl kunde tjecka lite på Bira, haha.

På vägen hem så fick brudarna (& Ben) gå lösa på cykelvägen & rätt som det var så drog Bira iväg & skällde som en galning!!  Java såg livrädd ut & sprang åt andra hållet! Jag skrek på Bira, men till en början så lyssnade hon inte, utan fortsatte bara att skälla & då såg jag att det kom en stackare med stavar - & det var hon som Bira skällde på. När Bira hade kollat upp hotet lite snabbt så kom hon direkt tillbaka till mig. Stackarn med stavar blev riktigt arg & visst, jag förstår henne, jag skulle också ha blivit SKITRÄDD om jag varit ute & gått & så kom det en schäfer i full fart mot mig & skäller så mycket den orkar. Men inte ens när jag eller Sandra sa förlåt så verkade hon vilja lyssna, utan hon gick & småfräste för sig själv...
Ja, det var pinsamt för mig, för det är inte okej att hundarna gör sådär! Eller ja, Java stack ju iväg åt andra hållet, så hennes reaktion är helt okej, men Bira's...Nej, det blev koppel hela vägen hem för den damen.

Jag var helt genomfrusen när jag kom hem så det blev en timmes varm dusch & nu kan jag ju röra mig utan att det känns som om kroppen ska gå av.  Om en timme ska Bira hem & resten av dagen lär bli lugn. Vad morgondagen har att bjuda på återstår att se.

Presentation


Malin - innehavare av kenneln Super Magic, & ägare till bc'n Java & lundehunden Rally

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12
13
14 15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28
<<< Februari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards