Super Magic

Alla inlägg den 3 februari 2013

Av Malin Sjöström - 3 februari 2013 19:58


Idag har jag passat Twixie & det har gått jättebra! I början var hon lite orolig, men efter att ha gått en långpromenad på 2 timmar tillsammans med Lina & hennes hundar så tyckte hon att det var mysigt att ligga bredvid mig i soffan. Så hon är helt klart välkommen hit fler gånger!  

Java är helt slut, men jävlar vad hon njuter av livet numera.  I början av året, när jag var så sjuk, så fick hon inte göra så mycket, bortsett från de dagarna hon var hos Allex. Men nu när jag är frisk & dessutom har börjat haft Bira så har vi verkligen kommit igång med BRA promenader varje dag. Sen är det mycket tack vare Lina också, det är ju MYCKET roligare att gå med nån mer istället för ensam, & det tycker även Java då hon kan springa & leka med de andra hundarna.
Jag har fått för mig att många bc inte tycker om att leka med andra hundar, för att de är så bundna till sina ägare. När jag träffade nån (kommer inte ihåg namnet på ägaren) med ridgebacken Atlas så var hon JÄTTECHOCKAD över att Java fick & ville leka med Atlas! Så hon har helt klart spätt på mina tankar om hur bc är.

Imorrn kommer Bira igen så det blir en härlig promenad nånstans, vart har jag inte bestämt än, men nånstans där de kan rusa järnet av sig, ångvältarna behöver ju det.  Tyvärr blir det en ensam promenad för oss, men vi överlever nog, haha. På tisdag ska vi träffa Natalina, på onsdag Lina & på fredag båda två, så som sagt, vi kommer att ta oss levande genom morgondagen!

Presentation


Malin - innehavare av kenneln Super Magic, & ägare till bc'n Java & lundehunden Rally

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12
13
14 15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28
<<< Februari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards