Super Magic

Alla inlägg den 10 februari 2013

Av Malin Sjöström - 10 februari 2013 20:29

Även denna dagen har varit för jävlig. Snacka om att det känns som att jag har sprungit rätt in i en vägg! Har dock lyckats städa iaf, något jag borde ha gjort för flera dagar sen. Plus att Java's klor är klippta. Så även om det inte är många positiva saker som har hänt så är det ett par & när man mår som jag har mått idag så är de små bitarna otroligt mycket värda.
Fina, underbara Java har legat bredvid mig i sängen & torkat mina tårar som ett tag inte verkade ha något slut. Det var längesen jag grät så mycket som jag har gjort den här helgen, jisses, konstigt att tårkanalerna inte har torkat ut! Men ibland behöver man få ha såna dagar, även om de är jävliga att genomlida.

Imorrn kommer Bira igen & då tar vi nya tag! Java kommer att bli jätteglad & det kommer att smittas till mig också, så jag/vi ser verkligen fram emot morgondagen! Vid 11:30 ska vi dessutom träffa Sandra med dalmatinern Ben, alltid roligt att träffa nya personer & deras hundar.  Hoppas att "mina" brudar inte dissar Ben helt, det brukar ju inte Bira göra, men Java, haha, ja, hon kan bara leka med EN hund åt gången.  Så det kommer säkert att se ut ungefär som vanligt - Bira leker med alla hundar som är med, & Java springer runt & försöker fånga Bira's uppmärksamhet. Så jävla söta. Om det är bra väder så tar jag med mig kameran & tar lite kort, så vi kan ju hoppas på fint väder med inte alltför låg temperatur.

Jag hoppas att denna veckan blir minst lika bra som den förra - massa hundträffar & underbara promenader! Jag mår så mycket bättre av att träffa andra & umgås med dem & alla hundarna, det går liksom inte att beskriva hur positivt det påverkar mig.
MEN det är säkert därför helgen har varit så hemsk, jag har inte träffat någon (även om jag hade Twixie här) & ensamheten är ibland farlig. Men samtidigt så måste jag lära mig att vara ensam utan att världen rasar samman. Jag tog mig iaf igenom helgen levande, det är det viktigaste.

Nu ska jag fixa nåt att äta innan filmen börjar, måste ju ladda upp så att jag har krafter att orka med hela veckan med.  

Presentation


Malin - innehavare av kenneln Super Magic, & ägare till bc'n Java & lundehunden Rally

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12
13
14 15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28
<<< Februari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards