Super Magic

Alla inlägg den 27 februari 2013

Av Malin Sjöström - 27 februari 2013 15:35

Jag finner inga ord, jag kan inte tro att det är sant, shit alltså!!  

Jag loggade in på banken för att kunna betala en agilitytävling & upptäcker då att jag har fått pengar - massor av pengar, av mitt försäkringsbolag. För några veckor sen så fotograferade jag alla mina ärr & skickade in bilderna till Trygg Hansa & jag har nu fått ut ersättning för dem. En del (inklusive jag själv) tycker att det är lite konstigt att jag får ut pengar för ärr som jag själv har skapat, men de säger att jag har skapat dem p.g.a min sjukdom (Borderline) & därför får jag ersättning. Jag har ju tidigare fått ut 15 300:- för alla inläggningar på psyk, & nu fick jag då som sagt för ärren, & den summan är inte mindre än 63 190:-!!!  Så för tillfället ser mitt saldo ut såhär:



Jag vet inte vad jag ska göra, shit, jag har aldrig haft såhär mycket pengar, aldrig nånsin. Jag kommer att lägga undan pengar, helt klart, så att jag har när jag behöver, eller om det är nåt speciellt jag vill göra (typ köpa hund nån gång i framtiden). Men det känns helt sjukt, jag kan fortfarande inte tro att det är sant.

Annars då? Jo, dagen startade med att jag, min lillebrorsa & Loppis städade ur bilen invändigt. Den gamla ägaren använde ju bilen mycket till jobbet så den var RIKTIGT SKITIG! Men nu ser den bra ut, visst, det syns att den är begangnad, men jag trivs med den så fint så.  

Imorrn kommer Java hem igen, jag saknar min andra halva jättemycket, men samtidigt har det varit skönt att vara hundledig lite. Jag ska även träffa Lina imorrn & det ser jag fram emot, jag trivs jättebra i hennes sällskap. Vi får väl se om Java har hunnit komma hem innan vi ska träffas eller hur det blir. Oavsett om jag har Java eller inte så kommer vi att ses, så det känns bara bra.

Presentation


Malin - innehavare av kenneln Super Magic, & ägare till bc'n Java & lundehunden Rally

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12
13
14 15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28
<<< Februari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards