Super Magic

Alla inlägg under november 2012

Av Malin Sjöström - 9 november 2012 15:01


Freestyleträning har stått på dagens schema! Jag, Nathalie & Hanna hyrde inomhushallen Dog-o-rama Där vi som sagt körde freestyle till hög musik. Vi hann köra alla hundarna flera gånger så vi fick verkligen träna program! Detta var inte ett av Javas bättre pass om jag uttrycker det så...Massa stress, massa skall & väldigt mycket osäkerhet (eftersom hon är rädd att jag ska bli arg på henne när hon skäller), så jag fick jobba på att vara positiv hela tiden & bara berömma. Till slut gick det ändå hyfsat, men nja, helt nöjd är jag väl inte. Bjuder trots detta på en liten film där vi kör vårt "gamla" program:



Har uppdaterat hemsidan med lite bilder från dagen, så kolla under Galleri om du vill se dem.  


Om en timme ska vi vara hos morsan där vi ska äta & umgås lite, skönt att få maten serverad för omväxlings skull.  Vi kommer säkert att stanna där tills ikväll nån gång, för vi har ju ändå inget annat planerat idag.


Helgens planer lyser med sin frånvaro, så finns det nån som är sugen på att hitta på nåt så är det bara att säga till!

Av Malin Sjöström - 8 november 2012 21:18

Idag har jag & Java tränat freestyle ute i snöovädret, Java var supertaggad hela timmen vi körde, dock så funkade inte "vänd", så jag måste hitta på nåt annat. Imorrn startar vi dagen med freestyleträning i inomhuslokalen, så jag hoppas (& tror) att Java är lika taggad då, dessutom kommer ju Java att få träffa sin bästa vän - afganen Ella.


Nu börjar filmen igen, så det är dags att avsluta skrivandet, blev ett väldigt kort inlägg idag, men imorrn lovar jag att bättra mig, förhoppningsvis med lite bilder också!

Av Malin Sjöström - 7 november 2012 21:04

Det har inte hänt så mycket idag, på förmiddagen tog vi en inlinestur & på eftermiddagen blev det ett besök på djursjukhuset för vaccinering. Java skötte sig bra hos doktorn & det är inte bara jag som anser att Java numera är en tjockis.  Veterinären rekommenderade bantningsfoder & det ska vi börja med direkt den maten hon äter nu är slut.
Efter besöket där så tränade vi lite freestyle här hemma, vi körde igenom båda programmen & det gick bra, men jag vet att det inte funkar lika bra utomhus så det måste vi träna på. Har tänkt att gå till "vår" nya plan imorrn & köra programdelar & på fredag förmiddag blir det ju ordentlig träning i inomhushallen, så detta blir nog bra. 



Tänker mycket på min kung, saknar honom som tusan. Den senaste tiden har jag saknat honom mer än vanligt & jag kan inte komma fram till om det är bra eller dåligt. Att tänka på honom gör mig både glad & ledsen, jag önskar att jag fick träffa honom igen, samtidigt som jag vet att det inte kommer att ske. Jag är otroligt tacksam & glad för de 4,5 åren jag fick spendera med honom, min allra största förebild. Jag skulle inte vilja byta ut den tiden mot nånting annat, synd bara att det tog slut så fort...

Av Malin Sjöström - 6 november 2012 19:48


Nu är Java hemma igen & jag hoppas att jag inte ska behöva lämna bort henne nånting mer nu. Jag har känt mig bättre både igår & idag, igår orkade jag t.o.m åka en sväng till stallet & få lite Stjärnterapi!  Idag har jag varit väldigt trött & sovit ett par timmar mitt på dagen, men mitt blodtryck känns stabilt, så det är skönt.

Imorrn väntar ett besök på djursjukhuset där Java ska vaccineras, & efter det vet jag inte vad vi ska hitta på. En del hundar blir ju dåliga av vaccinet (det blev Speed) så resten av morgondagen plus hela torsdagen har vi inget planerat just för att hon kanske blir dålig. Men jag tror inte att hon ska påverkas, men tar det säkra före det osäkra.  På fredag däremot blir det seriös freestyleträning i Karlstads nya hundhall! Jag & ett par kompisar ska köra igenom våra program inför tävlingarna nästa helg, så det ska bli roligt! Jag har ju 2 program att köra igenom, så jag behöver träna lite innan, för att de nya rörelserna ska sitta. Vi ska även filma varandra så att vi kan utvärdera filmerna sen inför tävlingen.  Så som sagt så ser jag fram emot detta!

Av Malin Sjöström - 4 november 2012 19:58


Den bilden tog jag på Java härom dagen, hon har så himla skön sovstil.  

Det är tomt här hemma utan henne, men som jag skrev igår, ibland måste man "gå emot" sig själv & göra saker som är jobbiga just för att det är det bästa för någon man älskar. Jag har det säkert mycket jobbigare än vad hon har, på både gott & ont.  Det finns inga ord i världen som kan beskriva hur mycket hon betyder för mig, jag skulle gå genom eld & vatten för hennes skull, hon är det dyrbaraste jag har.  

Eftersom hon är borta så blir det inget blogginlägg imorrn, men på tisdag (förmodligen på kvällen) är jag tillbaka här!

Av Malin Sjöström - 3 november 2012 19:59


Java fick faktiskt sina presenter redan igår kväll, ett tuggben & en fotboll, & hon älskade dem båda.  Benet tog hon först, vilket jag visste att hon skulle göra, matglad som hon är, haha. Fotbollen blev hon också överlycklig att få, men på en halvtimme hade hon inte bara slaktat den, utan även utplåna den helt...



Hon är så söt, min lilla strimlare.  

Anledningen till att hon fick dem redan igår är enkel - hon är inte hemma idag. I förmiddags körde jag henne till Allex & där ska hon vara fram tills tisdag kväll då hon kommer hem igen. Jag förstår om ni tycker att det är konstigt (eller t.o.m dumt) att jag knappt hann få hem henne innan jag skickade iväg henne igen, men allt har ett svar, så även detta. De senaste dagarna har jag mått väldigt dåligt kroppsligt & jag kan inte ens gå runt här hemma utan att må illa, vara yr & känna hur hela kroppen domnar bort.  Det är inte alls roligt att ha det såhär & jag hoppas verkligen att min läkare (som jag ska ha telefonsamtal med på torsdag morgon) kan hjälpa mig att få bort det här! Det känns hemskt att inte kunna göra det jag vill göra, som att ha min prinsessa här hemma & motionera massor. Men jag tänker på henne i första hand, hon vill röra på sig, därför har hon för tillfället det bättre hos andra än hos mig. Dessutom har Allex 2 andra hundar hemma hos sig, så hon har kompisar att leka med.  
Jag har fått veta att när Allex var ute med valpen så passade Java på att komma åt en pizzakartong & äta upp det som var där i (tack & lov var det bara kanterna kvar!), så visst ser hon till att ta för sig här i livet.  Hon är så himla söt, & hungrig, jisses, hon har verkligen inget stopp alls!

Jag saknar henne massor, men som sagt, just nu är det bäst såhär, speciellt för henne & hon kommer ju alltid i första hand!

Jag hoppas att resten av trollungarna har en bra födelsedag, så grattis till Apollo, Tintin, Atom & Zito!

Av Malin Sjöström - 2 november 2012 19:03

Flocken är hel igen, Java är hemma! Hon har haft det bra hos familjen Karlstam, precis som hon brukar ha. Och jag har haft massor av tid till att göra fint här hemma, så visst kan det vara skönt att vara hundledig sådär nån gång ibland.  

Imorrn ska vi försöka träna lite på vår nya plan, den utan vattenpölar & lera.  Vi ska fortsätta träna programdelar inför tävlingarna som närmar sig, vill ju ha chans på uppflyttningspoäng i klass 2 & för att få det så måste programmen vara bra! Jag skulle verkligen behöva lite positiva saker nu när jag har en del motgångar. Och jag vet att om allt sitter i programmen så kommer det att räcka till uppflyttningspoäng, så ja, jag känner en hel del press från mig själv.

Resten av kvällen blir lugn, ska inte göra nånting alls, utan bara sitta här i soffan vid datorn, alternativt ligga i soffan & se nån film. Det märks.

Av Malin Sjöström - 1 november 2012 17:08


Nu när min prinsessa är hos familjen Karlstam så har jag hunnit med massor här hemma! Jag har städat klädkammaren, plockat bort från alla bord (så numera ser man borden) samt tvättat badrummet. Så nu är lägenheten i mer eller mindre tipp topp! Så nu förstår jag varför alla icke-hundägare har så fint hemma, för det finns ju inget annat att göra när man inte har hund.  

Jag har även hunnit fixa 2 presenter till lilla damen, för på lördag fyller hon ju 2 år & sjävklart måste min skatt få presenter då! Jag tror att hon kommer att uppskatta presenterna, dem är liksom i hennes stil, hehe.  En leksak & ett tuggben, sånt går alltid hem hos bruden.
Ni ser ju bilden här ovan, tänk att det snart är 2 år sedan hon var så liten!  Bilden är tagen på nyårsafton 2010, då var Java 8 veckor & 2 dagar & vi firade det nya året tillsammans med Natalina & henne lilla russell Twixie. Det var en mysig kväll/natt.

Om drygt en timme är det dags att åka till hockeyn, & för ovanlighetens skull så behöver jag inte ha något dåligt samvete för min brud för att hon är ensam hemma, vilket ska bli skönt. Så nu kan jag njuta av hockeyn fullt ut & jag hoppas att det blir en bra match!

Presentation


Malin - innehavare av kenneln Super Magic, & ägare till bc'n Java & lundehunden Rally

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17
18
19 20
21
22 23 24
25
26
27
28
29 30
<<< November 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards