Super Magic

Direktlänk till inlägg 2 mars 2012

Tack snälla ni!

Av Malin Sjöström - 2 mars 2012 12:30

Ojojoj, vilken respons jag fick på gårdagens inlägg, jisses, jag är helt tagen! Jag trodde inte att så många skulle visa så mycket stöd, ni är fantastiska & ni fick mig att växa ännu lite till & bli starkare, så tack snälla ni!  
Jag känner mig lättad & glad över att ha vågat skriva & framför allt publicera det där, jag har velat göra det länge, men inte haft tillräckligt med mod. Nu när jag väl har genomfört det så känner jag mig fri & det är en härlig känsla!

Då jag har fått en del kommentarer & mail om folk som vill följa min kamp framåt så har jag bestämt mig för att bli lite mer personlig i bloggen, inte bara skriva om allt det positiva, utan även våga skriva om de jobbiga sakerna, något jag inte brukar göra. Men jag ska försöka, både för er, men också för min egen skull.

Och ni som har frågor, våga fråga, jag svarar så gott jag kan & skulle det vara nåt jag absolut inte vill svara på så säger jag bara det. Jag idiotförklarar inte någon, det är ju genom frågor som man lär sig att förstå andra, för hur ska man annars kunna veta hur andra mår & känner, om man aldrig vågar fråga? Så snälla, var inte rädda för det, jag bits inte.  


 

(Visst ser hon sportig ut i benviktsmanschetterna?!)


Igår fick jag ett vårtecken & det var en gubbe med en sån där stor blås-grej som blåser bort allt grus från trottoaren!!!  Snart hoppas jag att det är möjligt att åka inlines, för jävlar i min låda vad jag har längtat efter det! Det är bland det roligaste som finns, bara känna kraften från hunden framför som drar i en jävla fart, helt underbart.

Idag väntar stallet & en ridtur på bästa Stjärnan, något jag ser fram emot. Imorrn ska jag också få rida honom eftersom Issa inte kan då, så då ska jag, Stjärnan & Java ut på en tur i skogen & jag hoppas att det ska gå bra, men man vet ju aldrig mer Herr Fjant.  Ibland är han supersnäll & trygg, & ibland ser han spöken överallt, haha, inte lätt att vara häst alla gånger.
På tal om Stjärnan så är det fortfarande ingen som har visat intresse för att köpa honom, så det känns lite sisådär att sluta med ridningen när han fortfarande finns kvar där, men jag står ändå fast vid mitt beslut, jag vill lämna honom innan han lämnar mig. Och jag kan ju fortfarande åka dit & hälsa på honom, plus att jag kan tävla honom på klubbtävlingarna, så det blir nog bra. Att jag slutar med hästarna beror inte bara på att Stjärnan försvinner & att Falken aldrig mer får hoppa, utan det har också med min psykiska ohälsa att göra. Det går åt så himla mycket kraft & energi när jag jobbar i stallet, efter en sån dag är jag utslagen flera dagar & sover runt 19 timmar om natten & det känns inte riktigt schysst mot Java som vill göra nåt annat än att sova, så det är många orsaker som gjort att jag har fattat detta beslut. Sen måste jag ju ha krafter till att jobba med mig själv också, så för att kunna göra det så måste jag välja bort något & jag vill verkligen inte sälja Java, därför var det hästarna som blev bortvalda.

 
 
anne kekki

anne kekki

2 mars 2012 15:32

Bra att stanna upp och sortera sin kraft ibland. Helst när en kämpar med sjukdom som tar kraft. kram

http://personligutvecklingmedpiratemom.blogspot.co

 
Marlene

Marlene

3 mars 2012 00:06

Det förstår jag :) Väldigt starkt gjort. Av erfarenhet så vet jag att om man lyfter fram något så växer man och går ett steg mot rätt riktning - mot att må bättre! Så starkt jobbat att ta dig igenom den processen! Det känns ofta bättre om man delar sin smärta och svaghet med andra :)

Trist att sluta med hästarna men ibland måste man tänka på sig själv, men det behöver ju inte vara för alltid.

http://www.mafomy.wordpress.com

 
Maria

Maria

5 mars 2012 12:20

Kör du drag och viktmanchetter samtidigt?

http://haringen

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Malin Sjöström - 11 maj 2014 18:14


Nu har bloggandet flyttat till hemsidan helt & hållet. Så vill ni fortsätta följa oss så är det SuperMagic.se ni ska följa i fortsättningen!     ...

Av Malin Sjöström - 10 maj 2014 17:33


Igår var det en väldigt dålig dag, tuff, tung & mörk på alla sätt & vis, men jag tog mig levande igenom den. Eftersom jag inte mådde bra så tränade jag inget med hundarna, för jag ville inte riskera att tappa humöret & bli irriterad i träningen. Dem ...

Av Malin Sjöström - 8 maj 2014 18:40


Åter igen, tack för alla era kommentarer! Det är nyttigt att höra andras åsikter nu när jag själv inte är säker på hur jag ska gå vidare. Jag får svar från SLS (Lundehundssällskapet) imorrn eller under helgen, så vi får se vad dem har att säga. Rasen...

Av Malin Sjöström - 7 maj 2014 20:03


  Kommer jag nånsin att få uppfylla min dröm med att föda upp hundar? Först köpte jag Java, som min tilltänkta stamtik & vad hände med henne? Jo, hon blev sjuk & var tvungen att kastreras.  Sen köpte jag Rally & vad hände då? Jo, hon har fel på ...

Av Malin Sjöström - 6 maj 2014 18:20


Idag blev det inte alls som planerat.  Ingen Bira & ingen långis. Jäkla regn!! Visst, man kan ju faktiskt gå långisar även fast det regnar, men idag gjorde vi inte det. Jag hade ju sett fram emot en skön tur i solen liksom, men nope, inte idag.   ...

Ovido - Quiz & Flashcards