Super Magic

Alla inlägg den 21 februari 2014

Av Malin Sjöström - 21 februari 2014 17:15


Ja, vad ska man säga? Ska man skratta eller gråta? Jösses, vilken hund!

Vi startade dagen med ett besök på rehabavdelningen på djursjukhuset där Java fick laser & vibb. Sen åkte vi hem, jag dumpade hundarna & åkte iväg till min terapi. 2 timmar senare kom jag hem igen & upptäckte då att Java & hennes mage har varit i farten igen.  Hon hade vält en köksstol, öppnat min ryggsäck, ätit ett halv kilo hundgodis, en 200 grams Marabou chokladkaka & strimlat en påse. Sen hade hon även brutit sig in i mitt rum, den här gången GENOM kompostgallret som var trasigt på mitten...  Ibland undrar jag hur hon tänker, hon är fan helt makalös!!

ALLTID innan jag lämnar henne så går jag ett varv i lägenheten för att dubbelkolla att jag har plockat bort allt ätbart, men hundgodiset i ryggsäcken glömde jag helt bort, & chokladkakan, ja, den visste jag inte ens om att jag hade.  Som tur var så tänkte jag på att även stänga in hennes mediciner i ett skåp, för den ena sorten äter hon ju mer än gärna & nån överdos vill vi inte ha.

Så efter min "fina" upptäckt så var det bara att kontakta djursjukhuset igen & åka dit - för andra gången idag! (Det måste vara nån form av rekord.) Väl där så fick hon en spruta som skulle få henne att spy & den skulle verka redan inom 5 minuter. Efter en kvart kom veterinären tillbaka & Java bara tittade på henne, för Java hade ju lagt sig & sovit.  Inte ett dugg påverkad, & veterinären sa "jag har aldrig varit med om nåt liknande". Åter igen en sån grej man inte vill höra. Så dem hade inget annat val än att ge henne en dubbel dos, & då funkade det som det skulle. Efter att det mesta hade kommit upp så fick vi tvinga i henne kol som ska binda ihop det som redan hade hunnit vidare inuti magsystemet, & det var inte så poppis. Men hon hade liksom inget val, utan hon fick snällt gå med på det.

Nu under helgen ska hon dessutom gå på specialfoder (billigt & bra), så ja, just nu är hon jävligt dyr! Tanken var ju att hon skulle vara hos grannarna fr.o.m ikväll till på söndag eftermiddag, men eftersom hon fortfarande är låg efter djursjukhusets alla spyor så har jag valt att ha henne hemma tills imorrn bitti. Detta innebär att jag missar föreläsningen ikväll, men jag är hellre hemma med prinsessan.  Vi hoppas ju såklart på att allt går bra, för då finns det ingen tvekan om att jag & Rally drar iväg på valpkursen lördag & söndag. Jag ser fram emot den jättemycket, så håll tummarna för att Java piggare på sig & håller sig så.

Presentation


Malin - innehavare av kenneln Super Magic, & ägare till bc'n Java & lundehunden Rally

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25
26
27 28
<<< Februari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards