Super Magic

Alla inlägg den 11 februari 2014

Av Malin Sjöström - 11 februari 2014 17:08

Hundar överallt kan nog sammanfatta den här dagen. På långisen så var dem fan hopplösa, dem skulle rulla sig, leka, dra, vägra gå osv. hela tiden, snacka om att tålamodet sattes på prov många gånger!! Vi gick cirka 5,6 km, vilket är den längsta sträckan på några dagar (Tingeling får ju som sagt inte gå hur långt som helst). Tiden ska vi dock inte prata om då vi stannade MÅNGA gånger, bland annat för att hämta Rally, när hundarna skulle göra sina behov, plus när man fick tala allvar med dem.



Om typ en timme ska jag köra tillbaka Rally till Evelina & sen rullar bilen till tågstationen där vi ska släppa Em & hennes hundar, för det är dags för dem att åka hem för den här gången.  När jag & Java kommer hem igen så blir det storstädning då hundarna har dragit in väldigt mycket skit dem senaste dagarna, jävla skitväder! Sen så behöver det dammsugas ändå.  Så det är vad jag ska roa mig med ikväll.


Imorrn väntar terapi på dagen & långis efteråt tillsammans med Carina & Clara. Vet inte alls vart vi ska gå, men det är sånt som märks då. Jag har börjat bli duktig på att sätta på Runkeeper VARJE dag (på långisen) för att mäta sträckan vi går, vilket jag sen antecknar i Java's kalender. För på så sätt har jag mer koll på hur mycket hon rör på sig i dagsläget, ifall det är av intresse för Stefan nästa måndag. Jag skriver även upp vart vi har gått, för då vet jag även underlag.  Så ja, det blir lite skrivande varje dag, men jag har väldigt mycket bättre koll nu för tiden.

Presentation


Malin - innehavare av kenneln Super Magic, & ägare till bc'n Java & lundehunden Rally

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25
26
27 28
<<< Februari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards