Super Magic

Alla inlägg den 25 mars 2013

Av Malin Sjöström - 25 mars 2013 21:33

Haha, jag vet inte hur Java tänkte idag, för rätt som det var så sträckte hon upp huvudet mot köksbordet, tog tag i brödpåsen & drog ner den - mitt framför ögonen på mig!!  Brödpåsen landade (såklart) i vattenskålen också. Jag tog ett litet snack med damen & hon ångrade sig snabbt, så kan det gå när man blir påkommen, haha.


Vi har fortsatt vår vittringsträning, numera tar hon rätt pinne nästan jämt, men hon stressar när hon letar & lyften därför på nån annan pinne först, innan hon kommer med rätt pinne till mig. Så jag måste gå tillbaka till vedlådan för att försöka sänka tempot på henne. Hon vill ju så gärna göra rätt & då vill hon helst av allt att det ska gå så fort som möjligt, men hon förstår inte att det då väldigt lätt blir fel. Så som sagt, vi får gå tillbaka lite i den träningen.


Annars har det inte hänt så mycket, vi har tagit ett par promenader & jag reagerar verkligen på att Java INTE kissar flera gånger/promenad. Nu är hon ju precis som hon var innan hon började kissa hela tiden, för nu kan man gå en timmes promenad utan att hon kissar en enda gång. Så nu är hon tillbaka till att kissa ungefär 4 gånger/dygn istället för 4 gånger i timmen som hon har gjort lite över en månad.

Så ja, medicinen fungerar verkligen som den ska! Och även om det är tråkigt att inte kunna tävla nu så är det helt klart värt det. För även om hon inte har varit ett dugg påverkad på annat sätt än att hon kissat ofta så har det varit nånting var fel, eftersom hon nu med hjälp av medicin blir "som vanligt". I mitten av April har karenstiden gått ut & först då kan vi börja fundera på nya tävlingar, jag menar, tävlingssäsongen har ju precis börjat! Vi hinner tävla mycket det här året om vi båda håller oss friska!  

Presentation


Malin - innehavare av kenneln Super Magic, & ägare till bc'n Java & lundehunden Rally

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Mars 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards