Super Magic

Alla inlägg den 2 mars 2013

Av Malin Sjöström - 2 mars 2013 13:57


Imorse åkte jag & Java "hem" till vår brukshundklubb för att träna lite agility tillsammans med Nathalie & Haylie. Vi fokuserade på slalom eftersom det är ett av de svåraste hindrena. Båda hundarna var duktiga, några gånger blev det helt fel, men de flesta gånger blev det rätt. Vi tränade även lite kontaktfält på A-hindret & frågar ni mig & Java så var det MYCKET lättare än slalom!
Under slalomträningen så körde vi en rund bana med ett par hopphinder också & ja, vad ska man säga om det?  Java verkar ha glömt allt vad handling heter, dessutom rev hon flera gånger = inte alls okej! Så jag behöver verkligen komma på nånting att göra för att ändra på detta innan tävlingarna drar igång, vilket är om 2 veckor. Med andra ord är det hög tid att knugga geniknölarna.
Jag & Nathalie bestämde att vi ska försöka träna minst en gång i veckan nu, plus att vi ska hyra Dog-o-rama någon förmiddag så att vi får köra lite inomhus. Båda vill ha möjlighet att träna gungan & därför måste vi vara inomhus eftersom Forshaga's gunga är fastfrusen...



Vi kom hem & vilade upp oss en halvtimme, sen var det hundträff-dags! Till en början var det Java, Sheldon & Ceasar, sen kom en jämthund som hette Assa, men hon stannade inte så länge. Efter ytterligare ett tag kom 3 hundar till & då tyckte Java att vi skulle gå hem. Vi stannade en liten stund till, men sen fick Java som hon ville & vi gick hem. Nu ligger hon utslagen under bordet & sover, jättenöjd över att vara hemma igen.


Imorrn väntar lydnadstävling, mycket spännande! Håll tummarna för oss då!

Presentation


Malin - innehavare av kenneln Super Magic, & ägare till bc'n Java & lundehunden Rally

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Mars 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards