Super Magic

Alla inlägg den 9 mars 2013

Av Malin Sjöström - 9 mars 2013 18:46

Imorse när jag tog av Java sockorna så fick jag en smärre chock!!  Hennes baktassar var svullna, speciellt den vänstra, den var gigantisk! Orsaken var att sockorna satt för hårt. *Dum matte* Jag brukar sätta dem såpass hårt att de inte ska trilla av, men igår kväll blev det alltså alldeles för hårt. Stackars lilla damen.




Efter några timmar utan sockorna så försvann svullnaden & man har inte märkt nånting alls på henne, så det är nog ingen fara.

Nu har vi precis kommit hem efter att ha varit & handlat lite. Java fick (för omväxlings skull) inte följa med då jag tyckte att hon kunde behöva lite ensamhetsträning. Jag stängde dörren in till mitt rum, satte för kompostgaller in till Nikke's rum, tog bort allt ätbart i köket & efter att ha gjort allt det så kändes det säkert att lämna henne. Men jösses vad fel jag hade...!



Ja, precis så såg det ut när vi öppnade dörren, skithund! Varför har hon dragit ut massa kläder ur påsarna? Och hur fick hon upp den stora kartongen där matpåsarna & kebaben var?  I köket hade hon varit på diskbänken & på köksbordet, haha, för på köksbordet hade hon lämnat sin tjurmuskel, som hon fick ha när vi lämnade henne. Ibland alltså. TUR SOM FAN att hon aldrig ger sig på möbler eller mattor eller skor eller nånting sånt, för då hade hon varit billig!

Resten av kvällen blir lugn, jag har tänkt att smörja in Java's mage med mjukgörande kräm för att förhoppningsvis få det att klia lite mindre (för sockorna vågar jag inte sätta på!). Och under tiden som det sjunker in så måste Java ha tratten på sig, annars kommer hon bara att slicka i sig allt. Jag känner henne vid det här laget.

Imorrn tänkte jag ge mig ut & träna lite lydnad. Ska träna den jävla rutan tills håret blir grönt.  Haha, sen blir det apporteringsträning med metallen & sättande under gång (fast inte som momentet ska se ut). Så låt oss hoppas att det inte är svinkallt, för då vette fan om jag tar mig ut på en sån seriös träning.  

Presentation


Malin - innehavare av kenneln Super Magic, & ägare till bc'n Java & lundehunden Rally

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Mars 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards