Super Magic

Alla inlägg den 20 mars 2013

Av Malin Sjöström - 20 mars 2013 22:52

Den här dagen har verkligen gått i ett, jösses, jag fattar inte att jag har orkat med allt, samtidigt som jag nu inte kan slappna av eftersom jag är så uppe i varv.

Det hela startade med en långpromenad tillsammans med Elin, vi gick på ställen där de kan springa lösa större delen av tiden, för det uppskattar både vi & dem. Måste berömma Java här, för i början av promenaden så gick alla hundarna i koppel (även Java alltså!) & hon drog ingenting!!  Shit, när hände det senast liksom?! Det finns alltså hopp även för henne på den punkten.  

Direkt efter promenaden så åkte jag & min lillebrorsa iväg till Siba där jag köpte ny mobil, plus att vi köpte en skrivare. Jag är trött på min mobil vid det här laget eftersom den hittar på massa grejer själv, sånt uppskattas INTE av mig!
När min lillebrorsa åkte hem därifrån så släppte han av mig i stan då jag skulle på DBT-möte. Efter mötet hämtade han mig & så var vi tvungna att fixa en sak innan vi kunde åka hem.

Hann bara in & vända innan det var dags lydnadsträning med Elin. Java kändes låg & var inte riktigt på hugget idag. Hon hade inte alls samma glädje & attityd som hon brukar ha, så jag tränade i princip bara på vanliga inkallningar med henne. Så inget ställande eftersom hon redan sprang så himla sakta, & jag vill ju att hon ska öka farten. Just det, jag tränade lite sättande under gång också, & det gick bra, hon har blivit riktigt duktig på det!  

Efter träningen så fick jag vara hemma runt en timme, sen var det hög tid att åka till hockeyn, & nu har jag precis kommit hem därifrån. Så ja, min dag har varit fullspäckad! Nu ska jag försöka varva ner så att jag kan sova nånting inatt, blev ju väldigt dåligt med sömn nu natten som var, & jag skulle inte bli förvånad om det blir lika illa, eller värre, inatt.

Presentation


Malin - innehavare av kenneln Super Magic, & ägare till bc'n Java & lundehunden Rally

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Mars 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards