Super Magic

Alla inlägg den 15 mars 2013

Av Malin Sjöström - 15 mars 2013 13:49


Idag kom då äntligen paketet från Jami!  Allt utom träningsvästen, för den är inte klar än. Så snart friseras Java lite samt att vi nu kan börja träna vittringen!! Härligt!



Innan vi hämtade ut paketet så tränade vi lydnad tillsammans med Elin! Åter igen gick Java galet bra!!  Ärligt talat vet jag inte vad som har hänt, men hon har superfokus & en attityd som är värd att dö för. Dags att gå igenom de momenten vi tränade idag.
Rutan: Fick ett litet bakslag idag, vid ett tillfälle körde hon massa snurrar, men tack & lov så gjorde hon det bara en enda gång. Jag skickade henne från lite olika håll & direkt det blev ett nytt håll så sänkte hon farten, så det måste jag träna mer på. Men jag är nöjd, hon har gjort såna framsteg på kort tid!
Sättande under gång: När jag går bakåt & hon går mot mig så sätter hon sig JÄÄÄTTESAKTA, men om jag har henne i fotposition & säger "sitt" så sätter hon sig mycket snabbare!  Och det är ju faktiskt så momentet ska se ut, så det är väl bara att vara glad över att det inte är tvärtom. Ett par gånger glömde hon bort sig & la sig ner istället, men det var lätt att rätta henne.
Metall-apportering: Tränade på Ann's metod & det gick sådär, jag klickade på olika ställen så att hon aldrig visste hur långt hon skulle komma tillbaka med den innan hon fick släppa den & springa till sin belöning. Så det är bara att jobba vidare med den, hon tuggar inte eller så, vilket är skönt.
Sittande i grupp: Inga problem alls!
Platsliggande med dold förare: Så vitt jag vet så var inte det heller några problem, så gruppmomenten känns "säkra" (helt säker kan man väl aldrig bli?).


Resten av dagen är oplanerad, så det blir nog inte så mycket gjort, eller? Skulle behöva köra fjärren, tränade ju inte den ute idag. Så ja, det får bli lite träning sen, fjärren, stegförflyttningar & konen.  

Presentation


Malin - innehavare av kenneln Super Magic, & ägare till bc'n Java & lundehunden Rally

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Mars 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards