Super Magic

Alla inlägg den 11 mars 2013

Av Malin Sjöström - 11 mars 2013 15:33


Håret blev inte grönt igår, haha, jag fick beslutsångest om vilken färg jag skulle ta, hade ju flera olika hemma att välja mellan.  Till slut blev det iaf (som ni ser) blått. Jag är nöjd med färgen, precis som jag var med den gröna jag hade i början av året.

Kvart över 10 i förmiddags gick vi ner till Alster för att träna lite agility tillsammans med Nathalie. Det var lääängesen vi körde seriös agility nu, nästan 5 månader!!  Så nej, formen var inte den bästa, varken på mig eller Java. Det blev många missar & helt plötsligt kunde hon bara slalom när jag var på hennes högra sida. Så det är bara att träna vidare, snart så borde det ju finnas hinder ute på alla brukshundklubbar så då blir det mer (& bättre) träning!



Efter träningen så träffade vi Mary-Ann & Sheldon så hundarna fick leka av sig. Java sprang en del, hon var ju lite trött efter agilityn, men jag gjorde det för Bira's skull, för hon fick ju inte köra nåt alls. Medan vi stod där i solen så kom Susanne förbi med Ceasar, så de hakade på.  Bira & Ceasar är inte direkt gjorda för varandra då Ceasar är en liten jack russell, så Bira blir lätt lite väl hårdhänt. Men det går bättre & bättre för varje gång, de måste bara lära sig hur den andra leker. Bira var dock chockerande lydig & brydde sig inte alls om Ceasar när jag bad henne att låta honom vara. Jisses, alla blev nog lika chockade så hon fick mååånga plus i kanten idag!

Nu har vi varit hemma i värmen en liten stund, men sammalgt 4,5 timmar har vi varit hemifrån så vi är trötta allihop. Java däckade direkt & t.o.m Bira ligger utslagen. Så jag kan sitta här med gott samvete!  

Presentation


Malin - innehavare av kenneln Super Magic, & ägare till bc'n Java & lundehunden Rally

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Mars 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards