Super Magic

Alla inlägg den 16 mars 2013

Av Malin Sjöström - 16 mars 2013 19:38


Eftersom vi åkte ut till klubben idag så kunde vi träna hopp - apport, ett moment vi aldrig har testat tidigare. Vid ett par tillfällen tyckte Java att det var konstigt att hämta apporten istället för att bara vända runt & sätta sig i väntan på att få hoppa tillbaka. Men hon fattade väldigt snabbt vad det hela gick ut på & än en gång kunde jag bara känna mig stolt över prinsessan!  
Vi tränade även på de andra momenten, som fritt följ, sättande under gång, rutan, sittande i grupp & plats med dold förare. Alla momenten är jag jättenöjd med, hon är så himla duktig! Visst, med rutan har vi lite kvar att jobba på, men det går verkligen framåt.
Fick lite tips av Jasmine som jag helt klart ska tänka igenom & sen göra min egna verson av det, för det brukar bli bäst då.  Men det är alltid nyttigt att få tips från nån som inte ser en jämt, för man blir ju inte bara "hemma-blind" på sig själv, utan även de man brukar träna med. Missförstå mig inte, jag är JÄTTEGLAD över alla tips jag får från Elin också, men det är som sagt lätt att bli "hemma-blind".


Jag hann precis hem & uppdatera hemsidan med ett gäng bilder från träningen, sen var det hög tid att åka iväg till hockeyn. Nu har jag kommit hem igen, ätit, busat lite med damen & tagit emot var nattgäst - beaglen Baylies. Java & Baylies känner varandra sen tidigare, men visst är damen lite "det här är mitt, det här är också mitt, & det med" Hon är inte elak, hon morrar inte eller så, hon bara visar honom att det är hennes saker, & så länge hon gör det så problemfritt (Baylies är ju TOTALT ointresserad!) så låter jag henne vara.


Nu är det snart tv-tid, exakt vad jag ska se har jag inte bestämt än, men nånting blir det helt klart!

Presentation


Malin - innehavare av kenneln Super Magic, & ägare till bc'n Java & lundehunden Rally

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Mars 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards