Super Magic

Alla inlägg den 14 mars 2013

Av Malin Sjöström - 14 mars 2013 17:00


Vi startade ungefär mitt på dagen med en långpromenad tillsammans med Mary-Ann & Sheldon. Det var riktigt skönt att gå & hundarna sprang runt & lekte en hel del. Sen är det roligt att gå på lite "nya" ställen där man inte går så ofta.

Nu har vi precis kommit in efter vår andra långpromenad, den blev tillsammans med Elin & hennes hundar Leo & David. Java lekte inte så mycket med dem, hon hade väl redan lekt av sig för dagen.  I slutet av promenaden blev jag riktigt trött, så promenaderna har nog tagit en del på mig ändå. Men resten av dagen/kvällen kan jag med gott samvete sitta i soffan, under filten med både dricka & chips.  

Ska dock försöka mig på ett litet klick-pass här hemma. Dels stegförflyttningar & fjärren, men också konen. Visst, konen är ju inte med förens vi kommer till eliten, men det är ju ett helt nytt moment så det tycker både jag & Java är roligt. Men fjärren är nog det jag BORDE lägga mest fokus på, måste få henne att fatta att hon ska låsa bakbenen. Så vi har verkligen saker att jobba med, men min motivation ligger på topp, vilket känns underbart!  

Imorrn ska jag & Elin träffas & träna lydnad! Sen på eftermiddagen så ska jag träffa Lina, så morgondagen lär ju bli hur härlig som helst!

Java kommer att få lite fest ikväll då jag har tänkt att ge henne lite tjockmat (eller blötfoder som många kallar det).  Tycker att hon förtjänar det, för hon har blivit så himla duktig med allting. Det går inte att beskriva hur stolt jag är över henne, för att inte snacka om min kärlek till henne, jisses, där finns det inga ord i världen som ens kommer i närheten.

Väntar på att få mitt paket från Jami, vill ju sätta igång med inlärningen av vittringen!

Presentation


Malin - innehavare av kenneln Super Magic, & ägare till bc'n Java & lundehunden Rally

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Mars 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards