Super Magic

Alla inlägg den 23 augusti 2013

Av Malin Sjöström - 23 augusti 2013 14:30

Rallys hälta är ett minne blott, tack & lov. Så även hon fick följa med på långpromenaden ner till stan där jag lämnade in ett brev som jag skulle ha lämnat in igår, men glömde det såklart då. När vi kom fram så hade vi lite tid över så hundarna fick bada i älven = mycket populärt!!



Har även köpt mer mat till Java, fast jag köpte "bara" en säck på 7 kg (för 579:-  ), sen så hoppas jag att hon ska kunna återgå till sitt vanliga foder igen. I värsta fall får hon väl gå kvar på specialfodret om det nu skulle visa sig att hon är allergisk mot nåt i den andra fodret, men det hoppas vi inte. Lite jobbigt att inte veta, så man får helt enkelt prova sig fram.

Imorrn gör Rally sin premiär i utställningsringen & det gott folk kan sluta på alla sätt!  Hon älskar ju människor, men kommer hon att "ha tid" att stå stilla? Haha, vi har verkligen inte tränat nånting alls, så det får bli kvällens projekt. Java får lite freestyleträning, vi måste ju träna massor inför tävlingen!

På söndag blir det agilityträning!!  Ser fram emot det, nu har det ju gått lång tid sen vi tränade det sist. Min tanke är ju att vi ska träna minst en gång i veckan, gärna två. Men nu har vi ju varit bortresta & sådär, så det finns ju en förklaring, men jag får inte gömma mig bakom den. Ska Rally vara startklar när hon är 18 månader så måste jag se till att hålla igång träningen. Nu är det ju lång tid kvar innan dess, men jag har tänkt att hon ska vara "lätt" att handla ordentligt innan jag lär henne slalom, just för att vi vid det laget har jobbat upp ett samarbete mellan oss, något jag tror är viktigt inför hennes slalomträning. När vi väl börjar med slalom så ska vi köra likadant som jag gjorde med Java, mycket tänkande för hunden & så lite hjälp från mig som möjligt. Vi kommer då att träna flera gånger i veckan, kanske flera gånger per dag, men det blir ju bara jättekorta pass.

Nej, dags att uppdatera hemsidan lite med aktuell mankhöjd & vikt på Rally, samt skriva om texten, för den som ligger uppe nu skrev jag ju i samband med att jag hämtade hem henne, & det är ju några månader sen.  Vet inte riktigt vad jag ska skriva, men jag kommer nog på nåt bra snart, haha.

Presentation


Malin - innehavare av kenneln Super Magic, & ägare till bc'n Java & lundehunden Rally

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Augusti 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards