Super Magic

Alla inlägg den 1 augusti 2013

Av Malin Sjöström - 1 augusti 2013 21:34

Kvällens agilityträning tillsammans med Elin & Nathalie skulle ha ägt rum på Karlstad brukshundklubb, men ungefär en halvtimme innan vi skulle åka så fick jag reda på att dem skulle ha skotträning där. Och ni som har hänt med i Javas liv vet att hon är livrädd & inte fixar skott, så därför åkte vi istället ut till hemmaklubben Forshaga.



Java var astaggad & gav allt hon kunde! Det blev en del rivningar & några för många missbedömningar, så jag kommer att lägga ner tid på avståndsbedömning & hoppteknik. Men slalom har hon blivit grym på!! Jisses, vilket fart. När Nathalie körde med henne så såg jag verkligen hur snabb hon är i slalom numera, helt sjukt, hon som har haft såna JÄTTESTORA problem med det! Sen så funkade även "höger" & "vänster" väldigt bra, så ja, jag är supernöjd med min prinsessa!  



Lilla sprätten fick såklart också köra. Hon har ju sprungit igenom en tunnel flera gånger tidigare, så idag utmanade jag henne lite mer genom att även ta med ett hopphinder! Så 2 hinder i följd, & hon chockade mig kan jag säga!  Vilken fart det blev på den lilla räven när hon kom på vad hon skulle göra, så snabb var då inte Magic, det är en sak som är säker! Så agilityframtiden för Rally ser helt klart ljus ut!  



Under tiden som hundarna inte körde så var det passivitetsträning på hög nivå. Perfekt med sån träning då jag vill att dem ska ha lätt för att slappna av. Java är jätteduktig på det, så länge jag är hos henne. Men när jag var iväg & fotade dem andra, eller körde med Rally så hörde jag henne lite ibland - inte alls okej! Men större delen av tiden var hon tyst, & lilla sprätten då? Jo, hon gnällde väldigt mycket, men blev bättre på slutet.



Det råder inga tvivel om att Rally tycker om sin storasyster, sen att storasystern är väldigt snäll mot valpen behöver vi inte heller diskutera.  

Nu är båda tjejerna helt slut, vilket känns underbart!  För nu kan jag slappa här vid datorn resten av kvällen utan att behöva få dåligt samvete. Haha. Jag är verkligen supernöjd med båda damerna, så jävla lyckat träningspass så ni anar inte!  Men nu blir det vila & så tar vi nya tag imorrn igen!

Presentation


Malin - innehavare av kenneln Super Magic, & ägare till bc'n Java & lundehunden Rally

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Augusti 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards