Super Magic

Alla inlägg den 5 augusti 2013

Av Malin Sjöström - 5 augusti 2013 17:34

Idag har jag, Evelina & våra tjejer gått till "vår" badplats där vi alla har badat. Det är underbart där, inga folk, ingen bilväg, utan bara vi, klipporna & vattnet. Hade ju varit trevligt med en liten sandstrand, men hej, man kan inte få allt.  

Java har simmat massor, dels efter pinnar, men också efter egna idéer. Hon kommer bra långt ut när hon tar sig en vända. Rally har doppat sig flera gånger, hon tycker att det är jätteroligt att skutta omkring i vattnet där hon bottnar, men hon vågar inte riktigt simma än. Jag tror dock att det kommer att komma, hon "smittas" ju av dem andra hundarna.  Fast det är klart, Java & Shandi är bra förebilder, eller vad säger du Evelina?




På vägen dit & hem så går vi över en stor äng & hundarna älskar att springa där! Java & Shandi drar gärnet & lilla Rally hänger på så gott hon kan. Det är så härligt att se dem springa där, så fria, så lyckliga.



Jag är så himla glad, för det känns som att jag håller på att få tillbaka min hund!  Min älskade, stora, fina tjej, hon blir gladare & gladare för varje dag som går. Hon är mycket piggare, & vilken skillnad det har blivit inomhus! Förut fick inte Rally komma i närheten när Java hade något ben, men nu flera dagar i rad så har dem tuggat på SAMMA ben - SAMTIDIGT!!  Det händer inte alla dar i veckan om jag uttrycker det så. Så visst sker det en förändring, till det positiva. Det känns som att allt slit blir värt det, det har sett så himla mörkt ut, men nu äntligen ser vi ljuset! :D

Ikväll ska vi gotta oss med coca cola med sugrör (mycket viktigt!), det blir grejer det! Har ju inte druckit cola på flera dagar, så det är jag värd efter att ha simmat & gått idag.  Jo, om ni trycker på nån av bilderna så kommer ni till hemsidan där det finns fler bilder från idag!  Avslutar dagens inlägg med en liten film som jag & Evelina har filmat idag, var ju tvungen att bevisa att Rally går ut i vattnet helt frivilligt, haha.


Presentation


Malin - innehavare av kenneln Super Magic, & ägare till bc'n Java & lundehunden Rally

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Augusti 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards