Super Magic

Alla inlägg den 13 augusti 2013

Av Malin Sjöström - 13 augusti 2013 14:30

Imorse ringde klockan tidigt då jag skulle iväg på terapi. När jag kom därifrån så var jag dundertrött, men tänkte att jag skulle hinna vila lite innan jag & Nathalie skulle ses & träna agility. MEN så hörde hon av sig tidigare & sa att hon var tvungen att träna direkt, för hon skulle bort sen, så då fick jag ställa in.  Tråkigt, men jag orkade verkligen inte, mina krafter var slut, så jag gick & la mig i sängen istället.

Efter vila så lasta jag in alla tjejerna i bilen & åkte iväg till bryggan där dem alla fick simma. Java & Bira var hur nöjda som helst, Rally, nja, inte fullt lika nöjd.  Haha. Dem stora brudarna fastnade både på kort & på film:



Kasta då, kasta då!


Bira hoppar ganska lågt...


...Om man jämför med Java.


Men man kan ju undra hur hon tänker när hon landar, haha.


Jag känner mig fortfarande trött, jisses, jag är inte gjord för att gå upp för tidigt! Ikväll är det hockey, så jag måste pigga på mig lite för att orka med den. Dricker coca cola för brinnande livet, om nu det kan hjälpa.  

Imorrn drar vi till Eskilstuna!!  Och dessutom så ska vi åka hem till nån där med får & valla!!!  Vi som inte har vallat på över 1 år (p.g.a sjukdom & brist på får) ska nu ÄNTLIGEN få göra det igen. Så imorrn eftermiddag & torsdag förmiddag. Bästa Em följer såklart med & leker med sin kamera i hagen, så räkna med bra kort (nej Em, känn inte press alls  ).

Vi kommer hem på fredag eftermiddag/kväll nån gång, & på lördag morgon ska vi åka med Nathalie till Frövi där hon ska tävla agility. Så på söndag får jag vila ut, kommer säkerligen att behövas efter en vecka full med aktiviteter.

Presentation


Malin - innehavare av kenneln Super Magic, & ägare till bc'n Java & lundehunden Rally

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Augusti 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards