Super Magic

Direktlänk till inlägg 22 december 2012

Vilken skräpdag!

Av Malin Sjöström - 22 december 2012 17:49

Vilken skräpdag det har varit, men jag får faktiskt skylla mig själv. Igår kväll kunde jag inte somna, så efter att ha legat & vritt & vänt på mig ett par timmar så beslutade jag mig för att ta en Zopiklon till. Jag har tagit 2 stycken vid tidigare tillfällen & vet därför att det är en helt okej dos. Efter ytterligare nån timme tog jag dock ännu en & det var först då som jag kunde somna! Men jag har ändå vaknat miljontals gånger under natten.  


I förmiddags efter frukosten så drog jag & Java iväg till Mariebergsskogen & körde längdskidor en halvtimme, mer än så orkade jag inte p.g.a den dåliga natten & för mycket Zopiklon i blodet. Jag njöt inte ett dugg av turen, Java skötte sig egentligen bra, men jag kände mig ändå mest irriterad på henne.  Vilket beror på att jag var stentrött.



När vi kom hem därifrån så väckte jag min lillebrorsa & gick sen & la mig & sov en timme, haha. Jag väckte ju honom för att vi skulle åka & handla, men så var han så seg på att gå upp så jag råkade visst hamna i sängen igen.  Kan meddela att jag & min bror inte var de enda i Karlstad som handlade idag...Shit vad folk!!
Jag har ju tänkt att jag har varit klar med julklapparna ett tag, men så fick jag en sån rolig idé att jag var tvungen att fixa några till.  Det är farligt att ligga vaken på kvällarna, för det är då jag får alla idéerna. Haha.


Nu är dock alla julklappar inslagna & klara, så det känns bra.  


Java har ju fått vara ensam ett par timmar idag & VARJE gång hon är ensam (det kan räcka med att jag duschar) så hittar hon på nåt jävelskap. Tänk, den där svartvita lurviga saken är helt otrolig, omöjlig att lita på. :P Dessvärre för hennes del så lönade det sig inte att klättra omkring på diskbänken & ha ner allt som fanns där - för det fanns inget ätbart framme!  Så kan det gå lilla damen, matte har fått lära sig vad som gäller för att få behålla nånting ätbart själv. Som "straff" för att det inte finns något ätbart så sliter hon sönder varenda påse hon hittar, så det första man får göra när man kommer hem (eller ut från duschen) är att städa upp mikroskopiska bitar plast som ligger över hela golvet. Men det kan jag leva med, så länge hon inte äter en massa.


Imorrn börjar julafton, för när man har skilda föräldrar så firar jag ju julafton 2 dagar om året, istället för en. ;) Jag har inte alls nåt emot det, hehe.


Idag fick jag hem nummerlappen till MyDog!!!  Wiiie, som jag längtar, shit, snart är det dags! Ett par veckor & sen är det bara att köra. Börjar bli nervöst det här.



Snart är det ju nytt år & jag längtar efter 2013. Det här året har varit så tuff, jag har varit väldigt sjuk & har fått spendera en hel del tid på sjukhus, & Java har varit jättedålig & legat inne, samt blivit opererad. Så nästa år måste ju bli bättre, eller hur? Jag har en del planer att se fram emot, det kommande året ska bli så jävla bra!!  

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Malin Sjöström - 11 maj 2014 18:14


Nu har bloggandet flyttat till hemsidan helt & hållet. Så vill ni fortsätta följa oss så är det SuperMagic.se ni ska följa i fortsättningen!     ...

Av Malin Sjöström - 10 maj 2014 17:33


Igår var det en väldigt dålig dag, tuff, tung & mörk på alla sätt & vis, men jag tog mig levande igenom den. Eftersom jag inte mådde bra så tränade jag inget med hundarna, för jag ville inte riskera att tappa humöret & bli irriterad i träningen. Dem ...

Av Malin Sjöström - 8 maj 2014 18:40


Åter igen, tack för alla era kommentarer! Det är nyttigt att höra andras åsikter nu när jag själv inte är säker på hur jag ska gå vidare. Jag får svar från SLS (Lundehundssällskapet) imorrn eller under helgen, så vi får se vad dem har att säga. Rasen...

Av Malin Sjöström - 7 maj 2014 20:03


  Kommer jag nånsin att få uppfylla min dröm med att föda upp hundar? Först köpte jag Java, som min tilltänkta stamtik & vad hände med henne? Jo, hon blev sjuk & var tvungen att kastreras.  Sen köpte jag Rally & vad hände då? Jo, hon har fel på ...

Av Malin Sjöström - 6 maj 2014 18:20


Idag blev det inte alls som planerat.  Ingen Bira & ingen långis. Jäkla regn!! Visst, man kan ju faktiskt gå långisar även fast det regnar, men idag gjorde vi inte det. Jag hade ju sett fram emot en skön tur i solen liksom, men nope, inte idag.   ...

Presentation


Malin - innehavare av kenneln Super Magic, & ägare till bc'n Java & lundehunden Rally

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6
7
8 9
10 11 12 13
14
15
16
17 18 19 20 21 22
23
24
25 26 27
28
29 30
31
<<< December 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards