Super Magic

Alla inlägg den 22 augusti 2011

Av Malin Sjöström - 22 augusti 2011 14:51

 

Min brud är inte liten längre! Hon är inte särskilt duktig på att tvätta efter sig nu när hon löper så jag ska försöka ta mig iväg till Djurmagasinet idag eller imorrn & köpa ett tikskydd till henne.   Blir lite fräshare då!


Besöket på sjukhuset gick rätt så bra idag, jag fick träffa en läkare & vi pratade en stund om vad det kunde vara för fel. Hon hade inte fått de provsvaren hon väntade på så hon kunde inte ge nån exakt diagnos än, men troligtvis är det IBS jag har drabbats av. Man skulle isf kunna säga att depressionen har "spridit" sig ner till magen, för magens centrala nervsystem är överkänsligt & det beror på serotonin-halten som hjärnan producerar. Men som sagt, diagnosen är inte helt fastställd innan provsvaren har kommit så därför fick jag inte heller veta hur jag ska gå vidare med problemen.


Efter vändan på sjukhuset så åkte jag inlines med båda brudarna SAMTIDIGT!!! Att åka med Java är inte så svårt (beroende på hur man ser det), men jag tror inte att Sirpa nånsin har vart med om nåt liknande. Hur som helst så skötte de sig riktigt bra, de sprang snällt på varsin sida av mig, till en början tyckte Sirpa att det var riktigt jobbigt samtidigt som Java inte såg ut att ta i alltför mycket. När vi närmande oss slutet så var det helt ombytta roller!   Java orkade knappt ta sig framåt & lilla Sirpa började t.o.m dra! Så den lilla spetsen har helt klart bättre kondition & uthållighet än min brud, haha, där fick vi nåt att jobba med!


Imorrn väntar privatlektion i vallning på morgonen, sen blir det djursjukhuset & efter det stallet, så fullt upp, men det är väl så det ska vara?!

Presentation


Malin - innehavare av kenneln Super Magic, & ägare till bc'n Java & lundehunden Rally

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Augusti 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards