Super Magic

Alla inlägg den 12 augusti 2011

Av Malin Sjöström - 12 augusti 2011 22:12

Tyvärr blir det ingen bild idag, men lite text ska jag väl kunna få ihop.


Java har spenderat större delen av dagen hos familjen Karlstam, där har hon fått gå långpromenad (i koppel!), tränat lite & busat massor! Direkt hon kom hem så åkte vi iväg på fotboll & har precis kommit hem, Karlskoga heter inte längre Karlskoga i min värld, utan knott-bo för fy fan vad mycket knott det var!!!


Vad har då jag gjort under dagen? Jo, jag har varit på vårdcentralen 2 gånger! Första gången träffade jag en sköterska & sen så tyckte de att jag behövde få träffa en läkare, men det fanns inga tider förens på eftermiddagen, därför fick jag åka dit en vända till. Läkaren kom fram till att det är läkemedelsutslag jag har, jag tål med andra ord inte den nya sömnmedicinen jag har fått, så nu är det slut med den (& har jag otur försvinner även sömnen igen) & så hoppas vi på att utslagen försvinner av sig självt. Men även om utslagen är så gott som utredda så förklarar det inte illamåendet, febern & magsmärtorna, därför fick jag med mig lite saker hem som jag ska fixa & sen lämna in på måndag så att de kan kolla om det är nån inflammation/infektion i magen. Själv vet jag inte vad jag ska tro så jag gör snällt som de säger.


Imorrn på förmiddagen blir det vallning igen, men denna gången tänker jag INTE glömma linan!!! Plus att jag tänker åka en tur på inlines innan vi går bort till fåren, hon lyssnar ju alltid bättre när hon har fått rusa av sig, så kanske är inlinesen en bra grej för henne? Det lär märkas imorrn om inte annat.

Presentation


Malin - innehavare av kenneln Super Magic, & ägare till bc'n Java & lundehunden Rally

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Augusti 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards