Super Magic

Alla inlägg den 9 augusti 2011

Av Malin Sjöström - 9 augusti 2011 22:59

 

Ja, ni ser rätt, det är SNÖ på bilden!   Den lilla snöhögen fanns utanför en hockeyarena som i sin tur låg precis bredvid fotbollsplanen där vi var & kollade på en match. Java tyckte det var gott med snö & blev överlycklig när jag kastade snöbollar till henne, haha.


Annars idag så har jag gjort massor, samtidigt som lilla Java inte har fått göra nånting alls.   Jag har haft 3 möten, varav 2 stycken inne i stan & då fick Java vara ensam hemma cirka 3 timmar, sen har jag fortsatt med ett av mina projekt (jag är väldigt bra på att starta projekt, lite sämre på att fullfölja dem) & efter det var det som sagt fotboll.


Imorrn blir det bättre, mitt på dagen blir det en stadspromenad tillsammans med Malin & Sören & då ska jag passa på att inhandla lite nödvändigheter.   På kvällen blir det vallning, LÄNGTAR GALET MYCKET!!!


En mindre rolig sak är att jag nu har ännu en allergi att lägga på min "allergi-lista".   Inte nog med att blyertspennor, trycksvärta & nykopierade papper redan finns där, så har plåster & förband tillkommit!!!   Jag har haft en del plåster/förband på benen den senaste tiden & nu har kroppen tröttnat på dem & då utvecklat en allergi så mina ben ser för jävliga ut just nu! De är svullna, röda, såriga, kletiga & så kliar de så mycket att jag snart blir galen. Frågan är nu om jag alltid kommer att ha kvar den här allergin, eller om den försvinner? Om jag alltid kommer att ha kvar den så undrar jag hur fan jag löser saker & ting om jag råkar skada mig & behöver plåster/förband på...! 

Presentation


Malin - innehavare av kenneln Super Magic, & ägare till bc'n Java & lundehunden Rally

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Augusti 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards