Super Magic

Alla inlägg den 3 augusti 2011

Av Malin Sjöström - 3 augusti 2011 21:30

 

Idag hade jag i uppdrag att rida Donna & Månen i stallet & jag fick med mig min lillebrorsa som filmade lite & tog en del kort.   Det gick inte alls bra med Donna, vi kommer helt enkelt inte överens, men med Månen gick det bättre! Jag håller ju på att träna Java till att springa FÖRE hästen när jag rider & under större delen av tiden går det riktigt bra, emellanåt väljer hon fel väg & ibland tar hon en extra runda i skogen.   Anledningen till att jag vill ha henne FÖRE mig & hästen är dels för att jag ska se henne hela tiden (så att inget händer) & dels för att hästen ska se henne hela tiden, för om man rider & en hund kommer i full fart bakom en så kan hästen bli skiträdd, så genom att ha henne framför oss hela tiden minskar risken för olyckor.

Månen har nog aldrig haft sällskap av en hund förut, men jag måste ändå säga att han skötte sig utmärkt, en gång tyckte han att det var läskigt när Java kom för nära så han bockade lite, men annars inga dumheter alls, han är så himla snäll, älskade Månen.   Snällare häst finns nog inte (även om han är en riktig fegis, haha).



Idag blir Java 9 månader!   Vilket innebär att det är exakt 1 månad kvar tills tävlingsdebuten!!! Nerverna är inte så bra trimmade just nu, så det lär bli jobbigt när det närmar sig.


Imorrn ska jag passa Sören & så ska jag & Nathalie ses & träna tillsammans, & efter det ska jag till stallet & rida (för 3:e dagen i rad!), så man kan nog lugnt påstå att morgondagen är fullbokad.    

Presentation


Malin - innehavare av kenneln Super Magic, & ägare till bc'n Java & lundehunden Rally

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Augusti 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards