Super Magic

Alla inlägg den 30 september 2012

Av Malin Sjöström - 30 september 2012 17:07

Den här dagen har spenderats i stallet där jag har varit funktionär under klubbhoppningen. Visst saknade jag att inte tävla själv, men samtidigt måste jag lära mig att den tiden är förbi, förmodligen för alltid. Kanske att jag ställer upp & tävlar Stjärnan en sista gång på nästa klubbhoppning, men det återstår att se.
I vilket fall som helst så var det underbart att få träffa guldponnyn, krama hans varma hals, pussa på hans mjuka mule & se in i ögonen som säger mer än tusen ord. Hans blick är så speciell, den går rakt in i hjärtat på mig & jag smälter varje gång jag ser in i dem.



Men det är bara att inse, jag kan inte leva både ett hund- & ett hästliv, för jag vill verkligen satsa ALLT på det jag gör & väljer jag hästarna så innebär det att jag inte kan ha kvar Java & bara tanken på att skiljas från henne får mig att känna mig fullständigt säker på min sak. Det betyder inte att hästarna inte längre betyder lika mycket för mig, för det gör dem verkligen, men jag måste som sagt välja & jag har gjort mitt val.

Måste säga att det faktiskt är skönt att vara hundledig nu, för då kan jag passa på att göra saker utan att behöva få dåligt samvete för att Java inte kan vara med, som idag t.ex i stallet, där hade hon inte kunnat vara med. På tisdag kommer hon hem igen & det ser jag fram emot, hon är ju trots allt som mitt lilla barn & det kommer hon alltid att vara!

Presentation


Malin - innehavare av kenneln Super Magic, & ägare till bc'n Java & lundehunden Rally

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4 5 6 7 8 9
10 11 12
13
14 15 16
17 18 19 20 21
22
23
24
25 26
27
28
29 30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards