Super Magic

Alla inlägg den 29 september 2012

Av Malin Sjöström - 29 september 2012 20:19

Nu när Java inte är hemma så har jag såklart massor av tid & energi, typiskt, men inget ovanligt i mitt fall. Hon är iaf hos Allex några dagar så att vi kommer ifrån varandra, att vara hundledig behöver man (eller iaf jag) ibland, för att samla motivation & krafter. Hon kommer hem på tisdag förmiddag & på eftermiddagen har jag tänkt att träna lite med henne innan jag ska åka iväg på hockeyn.

Jag har några planer för oss inom den närmsta framtiden, men exakt vad det är för planer väljer jag att behålla för mig själv, just för att minska pressen från alla runt omkring. Visst, jag vet att den största "boven" i dramat är jag själv, men genom att göra saker som ingen annan vet om att man gör känns bra på nåt sätt.  Hoppas bara att det slutar lika bra som jag vill, hoppas & tror!

Annars händer det inte mycket, jag längtar till våren, är redan nu trött på kylan & inte lär det bli bättre, utan snarare ännu kallare! Visst är det mysigt med snö, men nej, jag föredrar våren, det är den bästa årstiden, sen kommer sommaren. Jag längtar redan nu efter att tävlingssäsongen ska sätta igång igen på allvar, trots att den inte är helt slut än. Så ja, jag längtar helt enkelt till senare tiden & tycker att tiden går megasakta just nu. Men så är det ju alltid när man ser fram emot saker & ting, de kan aldrig komma fort nog!  

Imorrn blir det nog ett besök i stallet, det är ju klubbhoppning då & det är alltid roligt att titta på, & eftersom Java inte är hemma så har jag inte så mycket bättre för mig. Plus att dagen går lite snabbare om man har nåt att göra, än om man bara sitter hemma & mer eller mindre tittar på klockan. Så ja, en tur till stallet får det allt bli!

Nu däremot ska jag sätta på en film, blir en bra avslutning på dagen!  

Presentation


Malin - innehavare av kenneln Super Magic, & ägare till bc'n Java & lundehunden Rally

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4 5 6 7 8 9
10 11 12
13
14 15 16
17 18 19 20 21
22
23
24
25 26
27
28
29 30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards